[XTRV-7.6.8/10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 22:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@Anritsu
Πάμε λίγο από την αρχή φίλε μου ..
Ποια aroma έβαλες ( version )???
Που ακριβώς χρησιμοποιείς ροοτ , ποιες εφαρμογές ακριβώς ??? -
Ο/H gkalen έγραψε:
@Anritsu
Πάμε λίγο από την αρχή φίλε μου ..
Ποια aroma έβαλες ( version )???
Που ακριβώς χρησιμοποιείς ροοτ , ποιες εφαρμογές ακριβώς ???
Όπως και να έχει ευχαριστώ. -
@Anritsu
Περιμένετε λίγο ακόμα ..
Από βδομάδα ίσως έχουμε τις νέες aroma 7.6.8 και 7.6.10 για τις συσκευές που δεν έχουν αναβάθμιση μέχρι τον Αύγουστο ..
Θα χρειαστεί factory reset με τις νέες aroma roms .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@Anritsu
Περιμένετε λίγο ακόμα ..
Από βδομάδα ίσως έχουμε τις νέες aroma 7.6.8 και 7.6.10 για τις συσκευές που δεν έχουν αναβάθμιση μέχρι τον Αύγουστο ..
Θα χρειαστεί factory reset με τις νέες aroma roms ..
-
Ευχαριστώ αλλά δεν θα βιαστώ. Ούτε έχω όρεξη για factory reset και ξανά μανά από την αρχή. Μόνο για miui 9 ή nougat θα μπω σε αυτή την διαδικασία
-
-
-
οντως....και εγω τσεκαρα τα λατινικα και μονο εκει παιζει το mod
-
-
Σε δύο hermes (το δικό μου και της γυναίκας μου) με 7.6.8, κάνει επανεκκίνηση μόνο του ίσως και μια φορά την ημέρα.
Τις συσκευές τις έχουμε σχεδόν δύο χρόνια και θεώρησα ότι μπορεί να οφείλεται στην μπαταρία.
Πήρα δύο nohon τις οποίες χρησιμοποιούμε εδώ και μερικές μέρες.
Παρόλα αυτά οι επανεκκινήσεις συνεχίζουν.
Το πρόβλημα είχε συμβεί ίσως πρώτη φορά με την προηγούμενη rom.
Έχετε κάποια ιδέα ;
(Έκανα μέχρι και wipe dalvik/cache όταν έβαλα τις nohon, αλλά το προβλημα με τις επανεκκινήσεις παραμένει.
Η ίδια συμπεριφορά παρατηρείται και στις δύο συσκευές.) -
Καλημέρα παιδιά! Για να φλασαρω για πρώτη φορά aroma σε mi6 πρέπει να είναι συγκεκριμένη ρομ η αρχική? Κάτι τέτοιο θύμαμαι πως έπρεπε για το redmi note 3 pro που έκανα.. Ευχαριστώ.Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0