Καλησπέρα! Έχω αγοράσει το ανωτέρω κινητό εδώ και ένα μήνα περίπου από τα PUBLIC. Μετά από κάποιες ημέρες διαπίστωσα ότι δεν περιστρεφόταν η οθόνη ούτε όταν έμπαινα στο internet , ούτε πουθενά. Το γυροσκόπιο δεν δούλευε καθόλου! Ακόμη κι όταν έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, η περιστροφή κρατούσε κάποια λεπτά μέχρι την απενεργοποίηση(προστασία της οθόνης). Το κινητό εστάλει στην info quest, αναβαθμίστηκε το λογισμικό αλλά και πάλι τα ίδια.Έχω δοκιμάσει τα σχεδόν τα πάντα αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ακαταλαβίστικο!! Δουλεύει για κάποια λεπτά και μετά απενεργοποιείται μόνο του! Έχετε κάποια ιδέα ; (android 6.0.1 MMB29M και MIUI 8.2.9.0 GLOBAL)
Σχετικά με το xiaomi redmi 4a(global version)
-
-
-
Αυτό είναι το πρόβλημα. Όλες οι ενδείξεις είναι σωστές, σαν να δουλεύει δηλαδή,χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει. Μάλιστα όταν μπαίνω από τις ρυθμίσεις στο kernel, στον έλεγχο για το γυροσκόπιο μου δείχνει ότι αυτό δεν υπάρχει! Είναι οτι πιο περίεργο έχω συναντήσει. Τη μια στιγμή υπάρχει και δουλεύει και την άλλη εξαφανισμένο!Άλλη ιδέα?
-
Πολύ πιθανό να έχει hardware πρόβλημα ή να μην έχει κάτσει σωστά η ρομ από την αρχή, όπως και να έχει από την στιγμή που έχεις εγγύηση, καλύτερα να μιλήσεις πάλι με infoquest
-
Edit by George KaggelarisΜεταφέρθηκε στη σωστή κατηγορία.
-
καλησπέρα. . Την προσοχή σας λίγο . .Δεν είμαι ζητιάνα δεν είμαι επαίτης . . Η ανάγκη με έφερε σε τούτο εδώ το φόρουμ . . ! Θέλω να δείξετε ανοχή στην τραγική άγνοια μου περί ρομ ραμ ρουμ , πως στο καλό λέγονται όλα αυτά και να με βοηθήσετε στο πρόβλημα μου !
Σήμερα παρέλαβα ένα redmi 4a (από Κίνα)στο οποίο ενεργοποιείται μόνη της κάθε τρεις και λίγο η περιστροφή οθόνης . Την απενεργοποιω και από την μπάρα επάνω και από τις ρυθμίσεις και ενεργοποιείται ξανά μετά από λίγο . . Help σύντροφοι ! -
-
Καλώς ήρθες στην παρέα μας
Πήγαινε στο Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο > Σύρε ταυτόχρονα 3 δάχτυλα από πάνω προς τα κάτω για να βγάλεις print screen (αν ζητήσει ενεργοποίηση αυτής της δυνατότητας θα κάνεις αποδοχή) και μετά ανέβασε εδώ την εικόνα για να δούμε ποια ρομ (έκοδησ λειτουργικού δηλαδή) έχει η συσκευή σου
(ταυτόχρονα μπορείς να κάνεις μία βόλτα από εδώ ---> xiaomi-miui.gr/community/lexicon/index.php/Lexicon/ ώστε να δεις μερικές βασικές ορολογίες για τα κινητά) -
-
-
αφου δέν ανέβασα καί τίποτα αλλο πάλι καλά! Ο Αλλάχ με φύλαξε.
=============== Φεβ 23rd 2018, 8:46pm ===============
Ο/H derveni έγραψε:
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0