Σχετικά με το xiaomi redmi 4a(global version)
-
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
=============== Φεβ 23rd 2018, 10:16pm ===============
Η αποστολή στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία. Πάλι τα ίδια . -
Ρυθμίσεις > Οθόνη > Αυτόματη περιστροφή > OFF
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ρυθμίσεις > Οθόνη > Αυτόματη περιστροφή > OFF
-
Πήγαινε στο σχετικά με το τηλέφωνο, βρες την έκδοση kernel και κάνε 4-5 φορές κλικ πάνω της, να εμφανιστεί το cit, που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις έλεγχο και να ρυθμίσεις διάφορα πράγματα.
Βρες το γυροσκόπιο (ή gyroscope ή G-sensor, ανάλογα πως το γράφει στο κινητό σου) και κάνε το τεστ. Εαν περάσει, έχοντας ενεργοποιημένη την επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις->display, κάνε ένα reboot και δες αν δουλεύει σωστά, όταν την ανοίγεις και όταν την κλείνεις. -
Ο/H fog έγραψε:
Πήγαινε στο σχετικά με το τηλέφωνο, βρες την έκδοση kernel και κάνε 4-5 φορές κλικ πάνω της, να εμφανιστεί το cit, που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις έλεγχο και να ρυθμίσεις διάφορα πράγματα.
Βρες το γυροσκόπιο (ή gyroscope ή G-sensor, ανάλογα πως το γράφει στο κινητό σου) και κάνε το τεστ. Εαν περάσει, έχοντας ενεργοποιημένη την επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις->display, κάνε ένα reboot και δες αν δουλεύει σωστά, όταν την ανοίγεις και όταν την κλείνεις.
-
-
Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις σας παιδιά . Δεν μπόρεσα να κάνω αυτό που μου είπατε χθες . Όμως κάπου στο ψάξιμο παρατήρησα ότι αν έχω οφ την περιστροφή στις ρυθμίσεις αλλά ον (!) στην μπάρα δεν το κάνει ! Έτσι λοιπόν σταματάω τα πειράματα και απλά περιμένω να δω αν συνεχίσει να μου δημιουργεί πρόβλημα η όχι .
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0