Redmi 3s - Πρόβλημα με Mi Account και Find Device μετά από κλοπή
-
-
-
Μάλλον έκανα βλακεία με το 3s.
1ον) δεν ξέρω αν είχα ενεργοποιημένο το "Εύρεση Συσκευής" στη συσκευή μου.
2ον) Από άγχος, προσπαθούσα να βρω τον κωδικό του Mi Account, και δεν τον θυμόμουν.
3ον) Μπήκα σε μια παρόμοια ιστοσελίδα της android, δεν εντοπιζόταν το κινητό και πάτησα (Erase Data).
4ον) όταν βρέθηκα στο pc μου, το Mi Account μου έδωσε την επιλογή να αλλάξω τον κωδικό μέσω του e-mail μου ( Από άλλο pc δεν μου έδινε τη δυνατότητα αυτή). Και άλλαξα τον κωδικό (Εδώ μάλλον με το που άλλαξα τον κωδικό του Mi Account, δεν χάθηκε η επικοινωνία με το κινητό μου, που στο Mi Account του κινητού είχε τον παλιό κωδικό)?
5oν) Μπήκα στο mi Account -> Find Device, και φαινόταν offline. Πάτησα στο link offline, και πάτησα στον track device, αλλά δεν βρήκε τίποτα. Πάτησα και το Rinκ Device, αλλά και πάλι τίποτα. Στο τέλος πάτησα και εκεί να κάνει wipe reset τη συσκευή.
Στο Device Lost, και πάλι έβγαζε μια ειδοποίηση πως έπρεπε να ειδοποιήσω την εταιρεία κινητής, γιατί μετά με κάποιο τρόπο θα κλείδωνε το Mi Account, και εκεί είχα τα δεδομένα του κινητού μου, πράγμα που δεν ήθελα να χάσω. Με μπέρδεψε πολύ αυτή η επιλογή.
Δεν ήξερα τι ακριβώς να κάνω είναι η αλήθεια και αν μπορούσα να κάνω κάτι. -
Αστυνομία πήγες να κάνεις αναφορά και να μπλοκάρουν τα IMEI;
-
Ο/H geolits έγραψε:
Μάλλον έκανα βλακεία με το 3s.
1ον) δεν ξέρω αν είχα ενεργοποιημένο το "Εύρεση Συσκευής" στη συσκευή μου.
2ον) Από άγχος, προσπαθούσα να βρω τον κωδικό του Mi Account, και δεν τον θυμόμουν.
3ον) Μπήκα σε μια παρόμοια ιστοσελίδα της android, δεν εντοπιζόταν το κινητό και πάτησα (Erase Data).
4ον) όταν βρέθηκα στο pc μου, το Mi Account μου έδωσε την επιλογή να αλλάξω τον κωδικό μέσω του e-mail μου ( Από άλλο pc δεν μου έδινε τη δυνατότητα αυτή). Και άλλαξα τον κωδικό (Εδώ μάλλον με το που άλλαξα τον κωδικό του Mi Account, δεν χάθηκε η επικοινωνία με το κινητό μου, που στο Mi Account του κινητού είχε τον παλιό κωδικό)?
5oν) Μπήκα στο mi Account -> Find Device, και φαινόταν offline. Πάτησα στο link offline, και πάτησα στον track device, αλλά δεν βρήκε τίποτα. Πάτησα και το Rinκ Device, αλλά και πάλι τίποτα. Στο τέλος πάτησα και εκεί να κάνει wipe reset τη συσκευή.
Στο Device Lost, και πάλι έβγαζε μια ειδοποίηση πως έπρεπε να ειδοποιήσω την εταιρεία κινητής, γιατί μετά με κάποιο τρόπο θα κλείδωνε το Mi Account, και εκεί είχα τα δεδομένα του κινητού μου, πράγμα που δεν ήθελα να χάσω. Με μπέρδεψε πολύ αυτή η επιλογή.
Δεν ήξερα τι ακριβώς να κάνω είναι η αλήθεια και αν μπορούσα να κάνω κάτι.
Μετέφερα το πρόβλημά σου σε νέο νήμα. -
Όχι θα έπρεπε?
Το μόνο που έκανα, ήταν να πάω vodafone να βγάλω νέα κάρτα, και να μπλοκαριστεί η παλιά ( που ήταν σύνδεση) . Καθώς και cosmote που είχα δεύτερη cosmoκαρτα να κάνω φραγή κλίσεων και αίτηση για ακύρωση της κάρτας.
Επίσης λίγο μετά την κλοπή και πάνω στη σύγχυση, άλλαξα όλα τα passwords, από Google, Hotmail, Τράπεζες, Facebook, και τέλος στο Mi Account. -
με κουτί και τα IMEI δήλωση στην Αστυνομία και τηλ στην εταιρία για μπλοκάρισμα των IMEI. Δες λίγο @derveni υπογραφή!
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ -
Δυστυχώς δεν έχουν μείνει και πολλές επιλογές πλέον, αν είχες αφήσει το mi account χωρίς αλλαγή του κωδικού ίσως να μπορούσες να το εντοπίσεις, τώρα δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει
Πάντως στα σίγουρα έχεις μπλοκάρει την συσκευή από την στιγμή που είχες mi account μέσα.
Γνώμη μου, καθυστέρησε λίγο το μπλοκάρισμα των ΙΜΕΙ μπας και καταφέρεις τίποτα, περίμενε να έρθει και ο @derveni που είναι ο ειδικός σε αυτά -
Ο/H zt654 έγραψε:
Αστυνομία πήγες να κάνεις αναφορά και να μπλοκάρουν τα IMEI;
-
Του έστειλα τον οδηγό σου βρε.
=============== Ιουν 12th 2017, 4:00pm ===============
Τον έχω διαβάσει τον οδηγό σου βρε! -
@zt654 Το είδα βρε αλλά του έδωσες λάθος απάντηση σχετικά με το μπλοκάρισμα του ΙΜΕΙ είναι λάθος αυτό που είπες, η Αστυνομία καταγραφεί το ΙΜΕΙ στην δήλωση που κάνει ο παθών, και με το αντίγραφο που θα πάρει θα το προσκομίση στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του.
-
Το διόρθωσα στο επόμενο μήνυμα! Δες το βρε!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0