Καλησπέρα στην παρέα! Θα ήθελα τη βοήθεια σας ώστε να εγκαταστήσω την official rom της xiaomi, την china developer χωρίς να χρειαστεί να ξεκλειδώσω τίποτα και σύμφωνα με τις οδηγίες της εταιρίας. Θέλω να με ενημερώσετε για το τι πρέπει να κατεβάσω, πώς θα το εγκαταστήσω και τι θα πρέπει να κάνω ώστε να εγκατασταθεί με επιτυχία και χωρίς προβλήματα γιατί το κινητό αγοράστηκε από ελληνικό μαγαζί κι έχει ακόμη εγγύηση. Από το μαγαζί μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν εγκαταστήσω τη rom αυτή σύμφωνα με τις οδηγίες της xiaomi. Το κινητό είναι το Red Mi Pro και είναι σίγουρο ότι θα διαθέτει custom rom αφού δεν υπάρχει global stable για αυτό το κινητό. Βασικές απορίες:
1)Να κάνω την εγκατάσταση από windows 10 χ64 (χωρίς σύνδεση στο internet) ή από windows 7 χ32 (με σύνδεση στο internet)???
2)Θα συνδέσω το κινητό σε usb θύρα 2 ή 3?
3)Από το site της xiaomi θα χρησιμοποιήσω τη rom που κάνεις αναβάθμιση μέσα από τον updater του κινητού? ή θα κατεβάσω τη rom για fastboot?
4)Μπορώ να αποφύγω όλη αυτή τη διαδικασία μέσω του προγράμματος της xiaomi για τον υπολογιστή που λένε ότι κάνει αναβάθμιση για τις official roms?
5)Με βάση ποιον από όλους τους οδηγούς που υπάρχουν στο forum μπορώ να κάνω τη δουλειά μου??
1)Να κάνω την εγκατάσταση από windows 10 χ64 (χωρίς σύνδεση στο internet) ή από windows 7 χ32 (με σύνδεση στο internet)???
2)Θα συνδέσω το κινητό σε usb θύρα 2 ή 3?
3)Από το site της xiaomi θα χρησιμοποιήσω τη rom που κάνεις αναβάθμιση μέσα από τον updater του κινητού? ή θα κατεβάσω τη rom για fastboot?
4)Μπορώ να αποφύγω όλη αυτή τη διαδικασία μέσω του προγράμματος της xiaomi για τον υπολογιστή που λένε ότι κάνει αναβάθμιση για τις official roms?
5)Με βάση ποιον από όλους τους οδηγούς που υπάρχουν στο forum μπορώ να κάνω τη δουλειά μου??