Καλησπέρα σας έχω μεγάλο πρόβλημα με το κινητό redmi note 3 pro το είχα στην φόρτιση από βραδυς και το πρωί το βρήκα κλειστό και δεν άνοιγε με τίποτα σε μια επικοινωνία με μία ομάδα στο fb κατάληξαμε ότι τα έχει παίξει η μπαταρια αγόρασα καινουργια και πρόβλημα δεν διορθώθηκε αλαξα φορτιστή και από εκεί που ήταν 80% πήγε στο 100% και έσβησε και δεν άνοιγε πάλι για να το επαναφέρω το άνοιγμα από πίσω έβγαζα την φίσα της μπαταρίας και την εβαζα ξανά για να δουλέψει και μετά πάλι δεν φορτίζει ξανα. Θα ήθελα την άποψη σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Σβήνει το κινητό κατά την φόρτιση και δεν ανοιγει
-
-
-
Δοκίμασες να αλλάξεις ρομ? Αν το πρόβλημα παραμένει θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να αλλάξεις την πλακέτα της φόρτισης. Αν πάλι υπάρχει πρόβλημα πολύ φοβάμαι ότι θα είναι στη μητρική. Αυτά για την ώρα στη διάθεσή σου για ότι χρειαστείς
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Εάν το είχες πάρει από εδώ θα σου έλεγα να το πήγαινες πίσω, φαίνεται για Hardware πρόβλημα.
Το να αλλάξεις ρομ, δεν θα στο πρότεινα γιατί εάν κλείσει την ώρα του φλασαρίσματος;
Μίλα με το κατάστημα που το πήρες να τους το στείλεις να το επισκευάζουν αυτοί, εγγύηση έχεις. -
Σε 6-7 μήνες η μπαταρία δεν χαλάει, εκτός και εάν ήταν ελαττωματική ή εάν πήρε υγρασία η συσκευή.
Στην πρώτη περίπτωση έπρεπε να πάει πίσω για έλεγχο γιατί ελαττωματικό εξάρτημα μπορεί να έχει επηρεάσει και άλλα πράγματα, ειδικά αφού ήσουν ακόμα εντός εγγύησης.
Από την στιγμή που άλλαξες μπαταρία μόνος σου, αυτή η δυνατότητα χάθηκε. Από εδώ και πέρα πας με δοκιμές σε διάφορα εξαρτήματα που μπορεί να επηρεάζουν την φόρτιση:
1. Μπαταρία
2. USB πλακέτα
3. Καλώδιο-ταινία
4. Μητρική
Στην περίπτωση που έχει πάρει υγρασία πάλι πρέπει να πάει σε τεχνικό για έλεγχο των παραπάνω και φυσικά είναι εκτός εγγύησης. -
γνωριζεται κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που επισκευάζει; εάν πάω σε επαναφορα εργοστασιακές ρυθμίσεις υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι; Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
-
Μίλα με το mygad, είναι Καστοριά αλλά έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο σε επισκευές.
Για Αθήνα δεν ξέρω να σου πω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0