Τι εννοεις??? Στο δικο μου τρεχει πολυ καλα. Δεν κανεις καμια επανεκινηση μηπως στρωσει???Ο/H HarrisGR έγραψε:
Εχει κανείς κολλήματα στο Mi 5 ?
Mi 11 pro
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤι εννοεις??? Στο δικο μου τρεχει πολυ καλα. Δεν κανεις καμια επανεκινηση μηπως στρωσει???Ο/H HarrisGR έγραψε:
καλημέρα μου έχει συμβεί και εμένα αυτό. Μπορεί κάποιος να μας πει τι είναι. Επίσης έκανε εγκατάσταση το adaway αλλά κανένα άλλο που θέλει rootΟ/H Theodoros Triandafillidis έγραψε:
Καλημερα στην παρέα κάνω εγκατάσταση το magisk από twpr όλα καλά πάω να το ανοίξω κ με πάει playstore όπου δεν υπάρχει σαν εφαρμογή ...... κουφό έεε....
Για να καταλάβεις πρόσφατα είχα μια ρομ Masik miui από το xda, stable βέβαια αλλά πήγαινε σφαίρα,ταχύτητα μπαταρία θερμοκρασία! Σαν να είχα καθαρο android. Δε ξέρω αν είναι θέμα stable ή developer ή xtrv rom..Σίγουρα όμως έχει προβληματακια.Ο/H chrisnik έγραψε:
Τι εννοεις??? Στο δικο μου τρεχει πολυ καλα. Δεν κανεις καμια επανεκινηση μηπως στρωσει???Ο/H HarrisGR έγραψε:
Ο/H intheend έγραψε:
καλημέρα μου έχει συμβεί και εμένα αυτό. Μπορεί κάποιος να μας πει τι είναι. Επίσης έκανε εγκατάσταση το adaway αλλά κανένα άλλο που θέλει rootΟ/H Theodoros Triandafillidis έγραψε:
Καλημερα στην παρέα κάνω εγκατάσταση το magisk από twpr όλα καλά πάω να το ανοίξω κ με πάει playstore όπου δεν υπάρχει σαν εφαρμογή ...... κουφό έεε....