καλησπερα παιδια!νεος χρηστης και νεος στο χωρο των android με xiaomi redmi note 4 global version,αντιμετοπιζω ενα θεμα που δεν εχω βρει λυση!σε ολες μου τις συσκευες μεχρι τη μεταβαση μου στην xiaomi οταν εκανα φωνιτικη κληση απο το bluetooth hands free ανοιγε ο κανονικος dialer της συσκευης,ελεγα το ονομα που ηθελα να καλεσω και επαιρνε τον αριθμο.εδω ομως ανοιγει το google search ή google dialer,δεν ξερω αληθεια τι ανοιγει,και με προτρεπει να κανω κληση μεσω αυτου!φυσικα επρεπε να γυρισω τα ονοματα στα αγγλικα γιατι δεν τα καταλαβαινει ελληνικα,και αν δεν καταλαβει τι ονομα του λεω μου ανοιγει σελιδα στο ιντερνετ και ψαχνει απο κει να το βρει-κατι σα τη siri στα iphone!δεν ξερω αν αυτο ειναι υπηρεσια της google ενσωματωμενη στην version της xiaomi,ή ετσι δουλευει η φωνιτικη κληση στα xiaomi!θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε αν μπορω να ξαναεπαναφερω τον κλασσικο dialer-αν βεβαια υπαρχει κατι τετοιο στο κινητο μου-ωστε να μπορω να κανω κανονικα φωνιτικες κλησεις!σας ευχαριστω για το χρονο σας και ελπιζω να βρεθει λυση στο θεμα μου!
Χρησιμοποιώντας το υπάρχον πρόγραμμα φωνητικής κλήσης αντί του google
-
-
Δεν νομίζω ότι υποστηρίζει φωνητική κλήση το xiaomi.
Μόνο μέσω Google και μόνο αν τα ονόματα είναι στα αγγλικά.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Καλημέρα!ευχαριστω για την απάντηση.μαλλον θα πρέπει να την παλέψω με αυτόν τον τρόπο!
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Αυτό με την φωνητική κλήση είναι το πιο δυσάρεστο στην χρήση Android. Είχα φωνητική κλήση που λειτουργούσε άριστα το μακρινό 1999...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες