Μπράβο σου Χρηστάρα για όλα !!!!
Εκμάθηση ξένων γλωσσών από την συσκευή μας
-
-
@pechr Χρηστάρα φίλε μου πρώτα ένα μεγάλο μπράβο για την επιτυχία σου και έπειτα ένα μπράβο για τις γνώσεις που μοιράζεσαι με την κοινότητα.
Φιλαράκι πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου και μάλιστα δίχως καθυστέρηση, έτσι ώστε να γλυτώσεις από τον εδώ βούρκο και να μπορέσεις να απολαύσεις τους κόπους σου μαζί με την οικογένεια σου (ξέρεις εσύ και αυτό μου φτάνει) -
ποια γλώσσα διάλεξες να μάθεις, this year, εσύ Ιωάννη?
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κορακίστικα Δημήτριε. Απλό φρεσκάρισμα δηλ να θυμηθώ τα ''παλιά''
-
Συγχαρητήρια Χρήστο για τον οδηγό, μπράβο. Μας έδωσες να δούμε με άλλο μάτι την χρήση του smartphone μας.
-
-
Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλω ότι μόλις τελείωσα εδω και λίγες ημέρες την ύλη του A2 στα γερμανικά και συνεχίζω για το B1 το οποίο θα δώσω εξετάσεις μετα το πέρας του.
Κάποιες εφαρμογές τις διέγραψα επειδή είχαν κάποια γραμματικά και συντακτικά λάθη τα οποία αντιλήφθηκα στην πορεία.
Συνεχίζουμε λοιπόν...Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ευκαιρία να εξασκησω και να αναβαθμίσω τα Γαλλικά μου.
Ίσως να μάθω και ιταλικά που μαρεσουν πολύ .
-
Ψαξε να βρεις επίσημες εφαρμογές που προσφέρονται από το Γαλλικό σχολείο. Αυτές πάντα είναι οι καλύτερες και έχουν ακριβως μέσα την ύλη που συναντάει καποιος ενήλικας πηγαίνοντας σε κρατικό σχολειο.
Στην περίπτωση των γερμανικών η επίσημη εφαρμογή του VHS είναι η πιο καλή από όλες όσες δοκίμασα.
Και για όσους έχουν αμφιβολίες, σας διαβεβαιώνω ότι μαθαίνεται πολύ καλά μια γλώσσα από apps. Πλέον μπορώ και συνομιλώ με σωστή συνταξη. Επίσης οι προτάσεις μου είναι γραμματικά σωστές και όχι διάσπαρτες λέξεις σε λάθος χρόνο και σύνταξη.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Αυτά που σου έστειλα στο chat , δεν είδα να μου πεις τίποτα , τα έπιασες; ή βοήθησε ο κουμπάρος;
-
ξεχασα να σου απαντήσω εκείνη την στιγμή..
ήταν πολύ προχωρημένα για το επίπεδο μου.
low low Μανώλητώρα τελείωσα το A2Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)