Θα χρειαστεί να έχω backup? Θα χάσει ρυθμίσεις, εφαρμογές;
Flash την Ελληνική ρομ στο Xiaomi Mi Max 2 Oxygen (για πρώτη φορά)
-
-
@johnbas Αν έχεις φωτογραφίες και της θέλεις κράτησε ένα back up αν δεν έχεις ξεκίνησε το format data.
-
Από την στιγμή που έχεις βάλει Ελληνική και twrp recovery ξεχνάς τον updater , πάρε τοπικά αντίγραφα ο φάκελος των αντιγράφων θα είναι μέσα στο φάκελο Miui μετέφερε τον στο κομπιούτερ σου γιατί θα χαθούν όλα κάνοντας format data βέβαια αυτό εάν έχεις βάλει το παλιό recovery εάν έχεις το νέο 99% θα γλυτώσεις το format data
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Όλα εντάξει, πέρασε με την δεύτερη η ROM χωρίς προβλήματα.
Μία τελευταία ερώτηση, η διαδικασία update θα είναι η ίδια κάθε φορά; Δηλαδή θα πρέπει να κάνω format data? Η απλά από twrp να κάνω install την νέα ROM? -
Το δεύτερο μόνο cashe και dalvick και αυτό εάν θες
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μπαίνεις στο twrp, κανείς wipe dalvik cache και cache και μετά εγκαθιστάς την ενημερωμένη έκδοση της Ελληνικής rom.
-
-
Καλησπέρα νέος κάτοχος mi max 2 μετάβαση από redmi note 3 pro ενθουσιασμένος.Απλα δεν νομίζω να έχει γραφεί αλλά στο μαύρο mi max 2 4/64 που ήρθε με global stable από honorbuy μέσω mi update πρέπει να μπεις η global developer Kai έπειτα να γίνει bind της συσκευής μέσω developer settings mi unlock status να περάσουν 72 ώρες και έπειτα από το tool ξεκλειδώνει το bootloader.αναμενω ακόμα να περάσουν οι ώρες....
-
-
Καλησπέρα
Νέος κάτοχος του mi max 2
αφού ξεκλείδωσα τον bootloader εγκατέστησα το twrp όταν πάω να κάνω εγκατάσταση στην
xiaomi-miui-hellas-7.1_oxygen_V9_XTRV_arΩma_7.9.7.zip
μου βγάζει με κόκκινα γράμματα
ότι δεν μπορεί να επαληθεύσει την υπογραφή του zip και σταματάει την εγκατάσταση.
πως το ξεπερνάμε αυτό το πρόβλημα? -