Flash την Ελληνική ρομ στο Xiaomi Mi Max 2 Oxygen (για πρώτη φορά)
-
-
Ο/H fog έγραψε:
Δεν έχεις cmd, αυτό που φαίνεται είναι powershell. Δίνε τις εντολές με .\ σε όλες μπροστά.
Πχ. .\abd devices
(αν δεν δουλέψει έτσι δώσε ./adb devices)
-
Ο/H fog έγραψε:
Redmi n3pro -
Το powershell "δανείζεται" linux χαρακτηριστικά και δικλείδες ασφαλείας και τα φέρνει στα windows.
Με αυτή τη λογική, αν μια εντολή/πρόγραμμα είναι στις διαδρομές που αναγνωρίζει το λειτουργικό σαν default (στο path δηλαδή), τις τρέχει κανονικά, δίνοντας απλά την εντολή.
Το ίδιο θα κάνει εαν δώσουμε την εντολή με όλη τη διαδρομή που βρίσκεται.
Αν όμως είμαστε μέσα σε ένα δικό μας τυχαίο φάκελο και δώσουμε μια εντολή που το εκτελέσιμό της βρίσκεται σε αυτό το φάκελο, σαν πρόσθετο μέτρο ασφαλείας απαιτεί να του βάλουμε αυτά τα σύμβολα μπροστά, που σημαίνουν "στο current directory".
Συνήθως βγάζει ένα τέτοιο μήνυμα:
Αν τώρα η δική σου έκδοση, τρέχει εντολές από οποιοδήποτε directory, χωρίς όλη τη διαδρομή ή να βγάζει το μήνυμα, ίσως νάναι κάποια συγκεκριμένη έκδοση. -
Από όπου και το τρέξω δεν έχω πρόβλημα ή από το adb η από το sdk platform - tools δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι έχω περασμένο java development kit και python
Redmi n3pro -
Έχεις περάσει τα sdk platform tools. Αυτά έχουν κάνει εγκατάσταση τα απαραίτητα εκτελέσιμα (adb, fastboot) στο path και τα βλέπει από κει.
Λογικά δε χρειάζεσαι καν να έχεις φάκελο adb με αυτά μέσα. Από όπου και να δώσεις την εντολή, πχ. για να περάσεις twrp, θα πρέπει να την παίρνει, αρκεί να έχεις το twrp όπου είσαι ή να το δίνεις με όλη τη διαδρομή, όπου βρίσκεται. -
-
Κάποιο άλλο πρόγραμμα που τα βάζει στο path θα είχες περάσει καποια στιγμή, pc suite ή κάτι τέτοιο.
-
-
Πριν εγκαταστήσεις οτιδήποτε που έχει σχέση με τέτοια προγράμματα, όταν θα έχεις πχ. το adb με το fastboot κλπ. μέσα, δοκίμασε με το powershell μια από τις εντολές να δεις πως θα συμπεριφερθεί
-
Στον Tutorial του φιλου μονο εγω βλεπω να λειπουν γραμματα.?
-
Από που βλέπεις τη σελίδα; Από PC με Windows ή κάτι άλλο;