υπάρχει περίπτωση να έχω fastboot rom και να νομίζω ότι έχω twrp ?? Τι ρωτάω και γω βραδιάτικα.... απλά δεν ξέρω πως να το ελέγξω αυτό.
θυμάμαι...όταν έκανα τη διαδικασία να για να φλασάρω το zip που κάνει fix το θέμα του ήχου.... έτρεχα το fastboot cmd...(άνοιξα σε fastboot mode το κινητό), και μετά έγραψα την εντολή fastboot recovery twrp.img (ή fastboot boot twrp.img) και άνοιξε στο κινητό η twrp, μέσα από την οποία έκανα το flash.
Οπότε λογικά την άλλαξα ?
για το μόνο που είμαι σίγουρος...είναι γι αυτό που έγραψες...
εγώ την recovery της μάνας του θέλω να επαναφέρω δηλαδή... τέλος πάντων. αρκετά σε κούρασα. το αφήνω έτσι...και βλέπουμε.
Το μαμά recovery.img που υπάρχει στις fastboot rom, νομίζω ότι μπορείς να το περάσεις όπως το TWRP, με εντολές από fastboot mode.
Καλύτερα όμως να περιμένουμε και κάποιον άλλον για επιβεβαίωση
Αν θες απλά να επαναφέρεις την stock recovery μέσω fastboot χρησιμοποιείς αυτήν.: fastboot flash recovery <recovery file name>.img
Αν πάλι θέλεις να κάνεις το κινητό σαν καινούριο απλά κάνε.: flash-all
Ζώντας 6 μήνες σχεδόν με το markw ,τώρα καλοκαίρι ανακάλυψα το μεγάλο πρόβλημα που έχει στον ηχο στην εγγραφή video ,όταν τράβηξα 2-3 βιντεάκια σε συναυλιακό χώρο εικόνα πολύ καλή αν και βράδυ ήχος απαράδεκτος ένα ατελείωτο γρατζουνισμα ,ξαναδοκιμασα σε άλλο χώρο πάλι με υψηλή ένταση ..τα ίδια χαλια ...εγώ φοράω την τελευταία ελληνική xtrv 7.6.8 με δίχως κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής εκτός από την εγγραφή βίντεο και τον ήχο ,έχουμε κάποια δοκιμασμένη λύση ?
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Νοε 24th 2017, 9:44pm =============== @NasDriver εχεις βρει κάποια λύση στο θεμα της ηχογραφησης φιλε μου ? φοραω την αρΩμα Miui 9 7.9.14 γιατι δε βλεπω φως απο πουθενα ...