Την κατεβασα και την εριξα μεσα αλλα δεν μου την αναγνωριζει μεσα απο το recovery για να την κανω install. Μηπως εννοεις μεσω της διαδικασιας unbrick-fastboot να το κανω? Για δωσε καμια εξτρα πληροφορια γιατι μαλλον κατι δεν καταλαβαινω καλα! Συγγνωμη κιολας και ευχαριστω για το ενδιαφερον και την βοηθεια σου!!!
Xiaomi Red rice - Το android δεν δουλεύει [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Ναι unbrick fastboot με sp flash tool. Αν δεν το έχεις ξανακάνει είναι ευκαιρία. Είναι μια καθαρή εγκατάσταση, και αν δεν έχει γίνει ξανά μπορείς αρχικά να δοκιμάσεις και με μια πιο πρόσφατη. Σαν αυτή που φοράς. Πάω στη δουλειά και θα είμαι μέσα μέχρι τις 6 οπότε τα λέμε και από το chat.
-
Μετα απο την πολυτιμη βοηθεια του Βασιλη(linuxilakis) καταφερα να αναστησω - ζωντανεψω το ρυζακι μου!!! Χιλια ευχαριστω Βασιλη για την βοηθεια σου και το ενδιαφερον παρολο που ησουν στην δουλεια και ελπιζω να μην δημιουργηθηκε κανενα προβλημα! Το προβλημα λυθηκε απλα με την διαδικασια φλασαρισματος fastboot rom με sp flash tool. Το κινητο ανοιξε και προς το παρον δουλευει μια χαρα... Ευχαριστω πολυ κοινοτητα!!!
-
-
-
Για την 800 κράτα μικρό καλάθι. Αν δεν την έχει πάρε ένα mix2 να είσαι κομπλέ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0