Όπως συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή κατέβασε το κουρτινάκι και δες να ενεργοποιήσεις το mtp δηλαδή Media transfer protocol, και παίρνα την xtrv rom στην εξωτερική sd ή στο internal storage.
SOS κλείδωσε μετά από Factory Reset. [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Και γω το είπα να μην ανησυχεί που δεν της το αναγνωρίζει.
Προφανώς εννοεί το mi pcsuite, μιας και το κινητό σε fastboot μια χαρά αναγνωρίστηκε πριν λιγη ώρα που το ξεκλείδωσε -
Εχει τέτοια λειτουργία σε fastboot ρε συ Μάκη??
Μα, αγαπητή Ειρήνη (στον Μάκη πάει), ήμουν σαφής θυμάμαι: "επανεκκίνηση και το pc κ το κινητό σε fastboot κ πες μας πώς το δείχνει στη διαχείριση των συσκευών..."Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Εχει τέτοια λειτουργία σε fastboot ρε συ Μάκη??
Όχι σε κανονική λειτουργία για να περάσει την xtrv, πως θα την περάσει;
Αφού δεν την έχει την xtrv στο κινητό, δεν πρέπει να την περάσει πρώτα; -
-
Ο/H Katerinakiii έγραψε:
Κατεβασα το twrp μολις κατεβηκε και το zip της rom. Τωρα τι κανουμε?
Πέρνα την ρομ στο κινητό. -
Πες οτι το κανω unzip ( ή όχι::) ωστε να το περασω στο κινητο. Πως θα γινει αυτο οταν δεν μ αναγνωριζει το κινητο καθολου?
-
Ζιπαρισμένη όπως είναι, άλλαξε θήρα usb, επανεκκίνηση στον υπολογιστή, θα το δει.
-
Να μπω ένα team viewer γιατί μια ώρα την παιδευεται την κοπέλλα !!!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ας μπει καποιος που ξερει γιατι εγω δεν το εχω, ας ειμαστε και σκαιπ μπας και συννενοηθουμε πιο αμεσα, εχω απελπιστει εντελως.
-
Σε 10 λεπτά καλός των πραγμάτων θα ειμαι σε κομπιούτερ
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδια σας υπερ ευχαριστω ολους!! Που σας βασανισα κι ομως ησασταν εδω να μου λυνετε αποριες και να μου βρισκετε λυσεις!! Ιδιαιτερα ευχαριστω στον @takisfrag που παιδευτηκε προσωπικα να το φτιαξει..Και ναι μετα απο τοσες ωρες που το κινητο μου ειχε μουλαρωσει, τα καταφεραμε! Ειστε ολοι υπεροχοι , ο καθενας ξεχωριστα, λιγο παραπανω παιρνει τη πρωτια ο Τακης.
Eυχαριστω πολυ πολυ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0