Redmi 4 - Δουλεύει μόνο με EDGE [SOLVED]
- Διορθώθηκε
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Honorbuy ήταν το κατάστημα.
Έλυσα το πρόβλημά μου...
Αφού λοιπόν δοκίμασα τα ΠΑΝΤΑ.. και λέγοντας τα πάντα.. εννοώ οτιδήποτε κυκλοφορεί σε αγγλικό, ελληνικό, κινέζικο και ισπανικό forum.
- Βρήκα έναν χρήστη που παραπονιόταν ότι δεν έχει official rom και εψαξα να βρώ τα αρχεία αυτής της rom.
- Εντόπισα και πέρασα την rom prada_images_V8.0.3.0.MCECNDG_20160805.0000.29_6.0_cn_9d40097001 (fastboot)
- Άνοιξα το κινητό με 2 κάρτες επάνω (το πρόβλημα υπήρχε ακόμα)
- Το κινητό για πρώτη φορά ζήτησε να αναβαθμιστεί μόνο του.. (στο πρώτο Boot)
- Αναβαθμίστηκε στην 8.5.2.0(MCECNED) και το πρόβλημα λύθηκε.
Εάν θέλετε μπορώ να αναρτήσω και αγγλικό και ελληνικό post.. καθώς υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που αναζητούν ανέλπιστα λύση.
Ειμαι στην διάθεσή σας για διευκρινίσεις και φυσικά μπορώ να παρέχω πληροφορίες σε οποιονδήποτε θέλει να δημιουργήσει αυτός σχετικό guide. - Βρήκα έναν χρήστη που παραπονιόταν ότι δεν έχει official rom και εψαξα να βρώ τα αρχεία αυτής της rom.
-
-
Ναι φίλε μου. εάν δεν κάνω λάθος τα screenshot που ποσταρα (αρχικά) ήταν με xtrv (και με aroma και χωρίς) ... όχι απλά δοκίμασα roms..
- ολες τις κινεζικες dev Και μη
- CM
- πειραματικές χρηστών
- modems
- όλα τα παραπάνω και με fastboot και με custom recovery Installation
Αλήθεια θα το έσπαγα ... - ολες τις κινεζικες dev Και μη
-
Εννοώ τώρα αν πηγές σε xtrv μετά το Flash της Άγγλο Κινεζικής με την οποία λύθηκε το πρόβλημα.
Μάλλον δεν το τόλμησες ε; -
Όχι και μάλλον δεν θα το τολμήσω ... ήταν εφιαλτική η κατάσταση..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0