Καλησπέρα! Είμαι καινούργιος στο forum και πρώτη φορά που έχω xiaomi. Θα ήθελα να ρωτήσω για το ραδιόφωνο. Διάβασα ότι σε συσκευές που έχουν snapdragon όπως το δικό μου, (έχω ένα xiaomi mi note 2) και να μην έχουν το ραδιόφωνο μπορούν να ξεκλειδώσει με μια εφαρμογή που λέγετε nextradio. Το διάβασα αυτό και για τα samsung note 8 τα αμερικάνικα όμως γιατί τα άλλα έχουν exinos. Το έβαλα εγώ αλλά λέει ότι δεν υποστηρίζει την συσκευή μου. Βέβαια το δικό μου δεν είναι το global και έχει μέσα την MIUI 9.3 XTRV_arΩma 8.2.1. Δεν ξέρω αν απλά δεν παίζει λόγω του ότι το πρόγραμμα δεν υποστηρίζει το δικό μου τηλέφωνο ή μπορεί να φταίει το ότι δεν είναι το global ή δεν έχει την original rom. Έχει κάποιος δοκιμάσει το πρόγραμμα αυτό στην συσκευή του που έχει snapdragon να δει αν παίζει το ραδιόφωνο?
Το ξέρω ότι δεν έχει αλλά λένε ότι ο snapdragon το έχει μέσα του και μπορείς να το ξεκλειδώσεις. Και το note 8 δεν έχει ράδιο αλλά η έκδοση με τον snapdragon μπορεί να το δουλέψει. Και το xiaomi to M1 δεν έχει αλλά και σε αυτό μπορείς να το ξεκλειδώσεις και να το δουλέψεις. Για αυτό και ρώτησα αν κάποιος γνωρίζει κάτι.
Εκτός από τον επεξεργαστή πρέπει και το υπόλοιπο κύκλωμα της μητρικής να υποστηρίζει την χρήση FM radio και προφανώς το mi note 2 δεν το υποστηρίζει.
Αντίθετα, το Mi A1 υποστηρίζει FM radio και δεν το πετυχαίνεις με ξεκλείδωμα του επεξεργαστή
Για το Note 8 δεν ξέρω να σου πω, δεν έχω ασχοληθεί
θέλω να κάνω ακριβώς την ίδια ερώτηση με το gtferrari για το mi 6. Δηλαδή θα ήθελα να ρωτήσω αν το mi 6, που ξέρω ότι ο κατασκευαστής λέει ότι δεν υποστηρίζει fm radio, μπορεί με προσθήκη ακουστικών και χρήση ενός app όπως το nextradio να λειτουργήσει το ραδιόφωνο που έχει ενσωματωμένο το chip του snapdragon.
Μπορεί ο @thodorisls ή κάποιος άλλος που έχει mi 6 να το δοκιμάσει και να μας πει;