25 Απρ 5th 2018, 4:13pm Manual test θα κάνεις στα κουμπιά volume + power, υπάρχει σχετική επιλογή Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
27 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ XIAOMI REDMI NOTE 4X Απρ 5th 2018, 4:17pm Στο δικό μου το έχει ως KEY. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
30 Απρ 5th 2018, 4:28pm Από ποιο μαγαζί το αγόρασες ? Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
32 Απρ 5th 2018, 4:36pm Σίγουρα έχει εγγύηση και ας είναι από bazaar, καλύτερα να το πας πίσω για έλεγχο, δείχνει να έχει πρόβλημα hardware Μπορεί ναπλά να έχει βγει η καλάδιο ταινία ή να έχει χαλάσει, ή, ή ,ή .... Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
33 Απρ 5th 2018, 11:10pm Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Τελικά λύση βρέθηκε!!!!!!!!! Ενώ ήμουν σε απόγνωση και το κινητό άρχιζε να καίει πραγματικά, ο αδερφός μου απλά πάτησε ταυτόχρονα και τα 3 κουμπιά μαζί κι έκανε επανεκκίνηση. Αυτό ήταν! Λύτρωση...
34 Απρ 5th 2018, 11:13pm Πρόσεχέ το μην το ξανακάνει και χρειαστεί να αντικατασταθεί η συσκευή. Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)