Καλησπερα σε ολους. Χθες το απογευμα ελαβα την τελευταια ενημερωση μεσω ΟΤΑ. Αφου ελαβε ρα απαραιτητα αρχεια, το κιν. εκανε reboot στο custom recovery twrp και προφανως προσπαθησε να εγκαταστησει την ενημερωση. Οταν αυτη τελειωσε, μπηκε ξανα μονο του στο συστημα αλλα στην ενημερωση λογισμικου εγραφε"απετυχε". Παρολα αυτα φαινεται να εχει παρει την τελευταια ενημερωση. Γνωριζετε μηπως γιατι εγραφε οτι απετυχε μετα το reboot? Δεν ειναι περιεργο?
Ενημέρωση συστήματος... [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
-
-
Εδω η φωτο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μολις παρατηρησα οτι δε μπαινει πλεον στο twrp. Πατωντας το κουμπι ενεργοποιησης και αυτο της αυξησης της εντασης μπαινει στο pc_suite και οχι στο twrp! Πως εγινε παλι αυτο?
-
Ειχα. Το εβαλα μετα την πρωτη ενημερωση που εκανε αυτοματα οταν το πρωτοανοιξα. Μαλιστα, μεσω twrp εβαλα και το dolby atmos το οποιο μολις ειδα οτι απεγκατασταθηκε! Εκανε 2 ενημερωσεις συνολικα. Στην χθεσινη ειχα οπως πρωτοανεφερα twrp αλλα τωρα παει...
-
-
Πάλι καλά που άνοιξε η συσκευή αφού φλάσαρες με twrp official rom, εάν κατάλαβα καλά. Αυτά γίνονται με mi flash.
-
Η ενημερωση εγινε αυτοματα. Δεν προλαβα να πατησω εγω για να ψαξει για ενημερωση. Δυστυχως δε θυμαμαι ποιο twrp ειχα. Τωρα, μπορω να εγκαταστησω παλι το twrp?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0