Mάλλον ο φίλος αλλάζει τα θέματα του miui και εννοείτε τα εικονίδια σε άλλα launcher δεν επηρεάζονται.. Εγώ με το nova δεν έμεινα ευχαριστημένος, το mihome πολύ πιο γρήγορο και σταθερό.
Καλησπέρα! Μια ερώτηση... Αφού ξεκλειδώσω bootloader και τα σχετικά... Μπορώ να πάω από official stable στην stable τη δική μας χωρίς factory reset? Χωρίς να χαθεί τίποτα από το κινητό?
Καλησπέρα! Μια ερώτηση... Αφού ξεκλειδώσω bootloader και τα σχετικά... Μπορώ να πάω από official stable στην stable τη δική μας χωρίς factory reset? Χωρίς να χαθεί τίποτα από το κινητό?
καλησπέρα φιλε.οχι δεν γίνεται...θα κάνεις factory reset...
Καλυτερα οχι. Factory Reset για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
καλημερα παιδια!
αγορασα το mi max 2
πριν 1 μηνα του ξεκλειδωσα τον bootloader
του περασα TWRP
το εκανα και ROOT
και θελω να ρωτησω και να με κατατοπησεται στο
τι διαφορες θα δω αν περασω την ARΩΜΑ σε σχεση με την MIUI GLOBAL 9.0.3.0
τι παραπανω εχει απο την μητρικη rom
ευχαριστω πολυ!
Παιδια καλησπερα, προσφατα κατοχος, πλεον του Mi Max 2, προερχομενος απο Redmi Pro και Redmi Note 4 Global, θα ηθελα για λογους ακαδημαικου ενδιαφεροντος να ρωτησω επειδη εχω μπερδευτει πολυ. Εχει τελικα την 800αρα ναι ή οχι??? Το κουτι του δικου μου γραφει Global version με το κοκκινο αυτοκολλητο. Οχι οτι θα το αλλαξω αν δεν την εχει, απλα ετσι για να ξερω.......
Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει: Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............