Γενική συζήτηση για το Mi Max 2
-
-
Πάντα η μετάβαση από Developer σε Stable και το ανάστροφο προαπαιτεί Factory Reset και σε μερικές περιπτώσεις (Android 8 ROM) και Format Data πριν από το Flash της ROM.
Αν έχεις Developer ROM στην συσκευή σου, γνώμη μου είναι να περιμένεις λιγάκι να βγουν οι επίσημες Developer Global ROM σε MIUI 10, ώστε να τις δοκιμάσεις μιας και θα αναγκαστείς να κάνεις Format Data και στήσιμο της συσκευής από την αρχή. -
Αυτό θα κάνω θα περιμένω. Ευχαριστώ πολύ miui art
-
Γνωρίζουμε πότε ενδέχεται να βγει το ΜΙUI 10; Εγώ εχω αυτή τη ρομ. Όταν βγει το MIUI 10 να παω σε stable ή developer; Και εφόσον πάω σε κάποια από τις δύο ρομ το fr είναι αυτονόητο σωστά;
-
Στον δεύτερο χώρο του τηλεφώνου μου ξαφνικά χάθηκαν όλα τα μηνύματα! Δεν επανέρχονται με τίποτα στο κίτρινο φάκελλο μηνύματα του τηλεφώνου. Σε άλλο app που κατεβάζω απο το playstore μπορώ να να επαναφέρω τα αποθηκευμένα μηνύματα μου. Μπορώ να κάνω κάτι για να ενεργοποιήσω το κίτρινο φάκελλο για τα μηνύματα χωρίς να διαγράψω και να ξανά δημιουργήσω το δεύτερο χώρο του τηλεφώνου?
Ευχαριστώ πολύ -
Καλημέρα...
Ερώτηση: Έχει "εξαφανιστεί" και σε άλλον η επιλογή για 5Χ6 ρύθμιση για την αρχική οθόνη;
Σε εμένα με την εγκατάσταση του update 9.5.5, γύρισε σε 4Χ6 και δεν υπάρχει η επιλογή για αλλαγή...Ψηλός είμαι, ότι θέλω λέω
Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια -
Έκανα χτες επιτυχώς τη μετάβαση από την XTRV σε Greeshan Stable:
[ROM][MIUI9] Global Stable and Developer ROM… | Xiaomi Mi Max 2
Όπως έχω αναφέρει και πιο πάνω, με εξαίρεση την 9.5.1 έχει σταθεί αδύνατον να κάνω την οποιαδήποτε google camera να δουλέψει με τις πρόσφατες XTRV.
Στη φάση αυτή, η όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπής κάμερα είναι μεγάλης σημασίας για μένα και κατ' επέκταση καθορίζει την επιλογή ROM. Με τη μετάβαση στην Greeshan 9.5.5.0 (κάνει repack από en.miui.com) όποια Google Camera έχω δοκιμάσει παίζει μια χαρά και τελικά διάλεξα μια σχετικά πρόσφατη Arnova που είναι και προτεινόμενη:
GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.apk
Κατά τ´ άλλα, η rom χρειάστηκε λίγο καθάρισμα με Titanum για να φύγουν Mail, Browser, Vault και 2-3 ακόμα εφαρμογές.
Ως πρώτη εντύπωση, νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική εναλλακτική της XTRV και μέχρι να βγει κάποια σταθερή Oreo στο XDA, με βλέπω να κάθομαι εδώ.
Υ.Γ. Παρότι με τις XTRV έχω χάσει την μπάλα πλέον ως προς τα sources τους κλπ, έχω την εντύπωση ότι η τελευταία XTRV stable βασίζεται στην ίδια ROM που βασίζεται και η Greeshan μου (en.miui.com), οπότε υποθέτω πως το γεγονός ότι δεν παίζει η GC είναι κάποιο XTRV bug. Για την ιστορία το πλήρες όνομα του zip που χρησιμοποίησα είναι:
greeshan.ucoz.com_MIUIv9_Global_V9.5.5.0.NDDMIFA_oxygen_7.1.1 -
Παρατήρησα το εξής με την παραπάνω ROM και δυστυχώς δεν έχω χρόνο να το δοκιμάσω αυτή τη στιγμή και με xtrv:
Με οποιοδήποτε keyboard και αν χρησιμοποιήσω, στην πρώτη λέξη με τονούμενο φωνήεν, πχ Έ, o τόνος δεν εμφανίζεται ποτέ. Δε συμβαίνει με όλα τα φωνήεντα, αλλά πχ μπορείτε να δοκιμάσετε με το Ε που είναι σίγουράκι.
Δοκίμασα να αλλάξω font, φλασάροντας πχ το Google Sans που είναι default στο Oreo, καθώς και άλλα google fonts και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτά.
Στη συνέχεια πήρα τα fonts της XTRV από το dat και έφτιαξα ένα flashable zip. Τα φλασαρα στη Rοm μου και διαπίστωσα και πάλι το ίδιο πρόβλημα.
Η ερώτηση είναι:
- Έχετε αυτή τη συμπεριφορά στην τελευταία stable XTRV 9.5.5 ή είναι bug της greeshan rom μονο? Έχετε καμιά ιδέα για το πως μπορεί να διορθωθεί κάτι τέτοιο με τα stock fonts, καθώς δεν έχω βρει κάποιο εναλλακτικό που να μου αρέσει το ίδιο;
Ευχαριστώ. -
Ο/H seitman έγραψε:
Καλημέρα...
Ερώτηση: Έχει "εξαφανιστεί" και σε άλλον η επιλογή για 5Χ6 ρύθμιση για την αρχική οθόνη;
Σε εμένα με την εγκατάσταση του update 9.5.5, γύρισε σε 4Χ6 και δεν υπάρχει η επιλογή για αλλαγή...
Ψηλός είμαι, ότι θέλω λέω
Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια -
-
Καλημερα στην ομάδα χτες πέρασα το miui 10 αλλά δεν μου λειτουργεί το adway το ανοίγω και μένει σε μαύρη οθόνη υπάρχει λύση??
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα