Γενική συζήτηση για το Mi Max 2
-
-
Ενδέχεται να είναι πρόβλημα της ROM. Όλο και περισσότερος κόσμος παραπονιέται εσχάτως ότι δεν μπορεί να ξεκλειδώσει με Global Stable. Αν θες βάλε την Global Developer και θα ξεκλειδώσει 100%
-
ΜαιΜIUIδιές.. ακούς εκέι να μην ξεκλειδώνει από stable. Λές και το κάνανε, επίτηδες..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Αν βάλω global developer θα έχει ελληνικά? Μετά θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλω ελληνική developer η μπορώ να βάλω και stable ελληνική? Επίσης να ρωτήσω την global developer την κατεβάζω από to Miui International. Ευχαριστώ παιδιά
-
Θα έχει ελληνικά, μετά ότι θέλεις βάζεις, από δω MIUI ROM for Xiaomi Mi Max 2 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Και οδηγίες Xiaomi MIUI Official Forum
Redmi Note 3 pro -
Καλημέρα έβαλα developer global και ξεκλείδωσε τώρα περιμένω να περάσουν 72 ώρες για να ξεκλειδώσω με το miui flash έτσι μου λέει οπότε μόλις το κάνω περνάω twrp και περνάω ελληνική σωστά? Μου αρέσει στην ελληνική το Dolby atmos
τελικά το atmos μόνο η ελληνική το έχει από ότι κατάλαβα
-
-
Όχι πήρα το οk με την developer κάτι που κολλούσε με την stable παρόλο που είχα πάρει εξουσιοδότηση δεν μπορούσα από το τηλέφωνο να κανω check τη συσκευή. Τώρα έκανα τσεκ αλλά στο flashtool μου ζητάει να κάνω μετά από 72 ώρες
-
Στην τελευταία Global Stable παρατήρησα πως κάθε φορά που βγαίνω από κάποια εφαρμογή πατώντας το κεντρικό "πλήκτρο"
μαυρίζει η οθόνη και μου βγάζει μήνυμα "Just a sec..." για 2 δευτερόλεπτα. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; -
-
Εγώ πήγα από Mido 3/32 sto Mi Max 2 4/64 και πιστεύω ότι αξίζει. Καλύτερη κάμερα, καλύτερη απτή ποιότητα, μεγαλύτερη οθόνη, διπλάσιος αποθηκευτικός χώρος και 1 GB RAM παραπάνω. 'Εδωσα το Mido 140 Ευρώ και μου στοίχισε το Mi Max 2 210 Ευρώ. Θα μπορούσα να ζήσω και με το Mido και 70 Ευρώ παραπάνω στην τσέπη μου, αλλά αφού μπορούσα να δώσω τη διαφορά, είμαι ακόμη καλύτερα με το καινούριο.
Όσο για το να περιμένεις τα καινούρια τηλέφωνα, ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν καινούρια και καλύτερα τηλέφωνα. Εν ολίγοις, αν χρειάζεσαι τη μεγαλύτερη οθόνη και τα λοιπά καλούδια του Mi Max 2 και μπορείς να ζήσεις με το μέγεθος του (για μένα δεν είναι πρόβλημα, αλλά για άλλους είναι απαγορευτικός παράγων), προχώρα! Αλλιώς μείνε στο αξιοπρεπέστατο Nikel που έχεις.
=============== Οκτ 17th 2017, 1:01pm ===============
Ο/H harisma23 έγραψε:
Καλησπέρα! Κάτοχος του κινητού εδώ και μια εβδομάδα, σε μετάβαση από το Note 4X (SD625, 3/32GB) και πολύ ευχαριστημένος. Πλήρες κινητό από το οποίο λείπει μόνο μια καλή κάμερα (αυτή που έχει, αν και βελτιωμένη έναντι του 4Χ, μόλις πέσει το φως ζορίζεται).
Μια ερώτηση για την XTRV/Aroma ROM και όσους την έχουν δοκιμάσει: Δουλεύουν τραπεζικές εφαρμογές, δακτυλικό, OTE TV;
-
Δακτυλικό δουλεύει άψογα, η Πειραιώς που έχω δουλεύει. Για ΟΤΕ tv δεν έχω, δεν ξέρω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα