Καλημέρα παιδιά.. Ο κολλητός μου εχθές αγόρασε ένα mi max 2 και αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα notifications.. Ενώ γνωρίζω ότι έχει led notification μόνο χρωμα άσπρο είτε δέχεται κλήσεις η μηνύματα δεν του ανάβει επάνω δεξιά από την κάμερα το led παρά μόνο από πίσω το flash..
Ευχαριστώ
Το τηλέφωνο είναι μια χαρά, θα σου λείψει το πενάκι και η κάμερα αλλά στα υπόλοιπα θα είσαι καλύτερα, για τη μπαταρία δεν συζητάμε, θα είσαι ευτυχισμένος.
Καλησπέρα στην ομάδα.
Μια ερώτηση έχω την miui global 8.5.9.0 σταθερή. Ξέρει κάποιος να μου πει αν το ρουταρω με το supersu ή το magisk αν θα παίρνει τις αναβαθμίσεις ΟΤΑ;;
Ευχαριστώ.
Για να rootάρεις πρέπει να περάσεις twrp. Οπότε με την αυθεντική MIUI δυσκολότερα τα πράγματα. Περνάς την ελληνική και μπορείς να έχεις ΟΤΑ. Κάθε φορά που αναβαθμιζεις πρέπει να περνάς πάλι το root. Γίνεται όμως έτσι...
Για την αυθεντική θα συμπληρώσει κάποιος άλλος, δεν γνωριζω. Πρέπει να γίνεται με lazyflasher και να λειτουργεί και το ΟΤΑ.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Πράγματι χρειαζετε το lazyflasher για να έχεις twrp με την αυθεντική. Απλα επειδή περιμένω την νέα MIUI 9 λέω μήπως αν το ρουταρω δεν την πάρει.
Μόλις κατέβασα και πέρασα χειροκίνητα από τον updater του τηλεφώνου, την MIUI 9.0.1 global stable. Δεν μου είχε έρθει ακόμα OTA, είχα διαβάσει και καλές κριτικές από αυτούς που την είχαν περάσει, βαρέθηκα να περιμένω...και προχώρησα. Εντυπώσεις σε καμία δύο μέρες.