καλησπερα.. εχω στα χερια μου ΜΙ ΜΑΧ 2 global με miui 9. σημερα το παρελαβα σφραγισμενο ολοκαινουργιο. με το που το ανοιξα μου εβγαλα αναβαθμιση. την εκανα και τωρα φοραει οπως ειπα miu 9. θελω να ξεκλειδωσω bootloader και να περασω ελληνικη XTRV. ενω εκανα αιτηση δεν με αφηνει το unlock tool..μου γραφει Your device isn't supported by Mi Unlock.
θελει να περασω αλλη ρομ για ξεκλειδωμα?? για πειτε..??
@ALXIOA:
ξεκαθαρισε λίγο τα πράγματα. Το έμπλεξες το ζήτημα και το έκανες κυπριακό χωρίς λόγο.
Δες στους λογαριασμούς (και τους δύο που έχεις) ποιες συσκευές περιλαμβάνονται και αφαίρεσε τις.
Τότε συσχέτισε πάλι στο λογαριασμό που θέλεις μόνο τη συσκευή και μείνε εκεί.
Ακολούθησε τον οδηγό για ξεκλείδωμα και σε 72 ώρες θα ανοίξεις...
Από τον καινούργιο λογαριασμό σε αφήνει να κατεβάσεις το mi unlock;
Αν ναι, έχεις πάρει άδεια για ξεκλείδωμα.
Αν όχι, περιμένεις το sms.
τα ξαναγραφω. καινουργιο τηλεφωνο. ηρθε με 8 εκανε αναβαθμιση απευθειας σε 9 . εκανα καινουργιο λογαριαμσο μαιλ κωδικους τηλεφωνο ολα..εκανα αιτηση. εγκριθηκε μου ηρθε sms το εβαλα πατησε sent. μου εβγαλε τα πρασινα γραμματα οτι οκ aplication hasbeen successgully.. μετα οταν ανοιξα το tool μου γραφει Your device isn't supported by Mi Unlock...
τι ζητημα το κανανε δηλαδη.?? αλλα λενε οι οδηγοι αλλα γραφουν οι σελιδες μεσα. δεν ξεκλειδωνω πρωτη φορα. 30 φορες την καναμε την διαδικασια.. και μεσα στις επιλογες προγραμματιστων κατασταση ΜΙ ξεκλειδωματος. παταω και μου βγαζει σφαλμα 86006 και κινεζικα..
Δοκίμασε να κάνεις τον έλεγχο όταν έρθει το μήνυμα που λέει ότι έχεις δικαίωμα να ξεκλειδώσεις. Πιο πριν το μήνυμα που αναφέρεις είναι το συνηθισμένο και αυτό που αναφέρεις ότι έλαβες, είναι ότι έγινε η αίτηση σωστά.
Αν και τότε έχεις θέμα, ανέβασε φωτό με το μήνυμα.