Γενική συζήτηση για το Mi Max 2
-
-
Καλημέρα, είμαι σε global stable miui9 9010 και θέλω να πάω στην τελευταία dev . Την κατεβάζω στο κινητό και την βάζω με Fr?
Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αν είναι ελληνική του φόρουμ ναι.
Αλλιώς πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό:
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Φρόντισε να έχεις περάσει drivers στον υπολογιστή σου, να έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader και να έχεις κατεβάσει όλα τα απαραίτητα αρχεία... -
@amavroudis από γκλομπαλ σε γκλομπαλ, σορυ δεν το έγραψα σωστά
Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@Jordan Nidis
αν είσαι σε ελληνική από stable σε stable πας απλά μεσω update στο twrp με wipe τα cache.
Αν αλλάξεις από stable σε dev ή ανάποδα τότε μόνο με fr.
Αν είσαι σε official θέλει άλλο δρόμο... -
Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
@amavroudis από γκλομπαλ σε γκλομπαλ, σορυ δεν το έγραψα σωστά
-
Πάντως η global stable όχι και τόσο καλή προς το παρόν. Η άρωμα που είχα και γενικά η ελληνική dev σε mi max 1 που την είχα από Μάιο,καμιά σχέση. Κλάση ανώτερη η ελληνική.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά, καλησπέρα. Έκανα πρόσφατα τη μετάβαση από το Redmi Pro και η αλήθεια είναι ότι δεν το μετανιώνω με έχει βολέψει πολύ το κινητό. Έχω όμως ένα και μοναδικό θέμα το οποίο ήλπιζα ότι δεν θα υπάρχει με αυτό το κινητό και λέγεται BLUETOOTH.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει στραβά κάθε φορά με τα Xiaomi και τα Bluetooth ακουστικά στην κλήση. Είχα πρόβλημα και με το Redmi Note 3 Pro, με το Redmi Pro δεν το συζητάμε αλλά νομίζω ότι τώρα είναι ακόμη χειρότερα. Έχω δοκιμάσει πέντε διαφορετικά Bluetooth, κατά σειρά:
Samsung: ένα παλιό headset, κάνει ένα πράγμα που το συνάντησα και σε άλλα headset σαν να ακούγεται κατά διαστήματα ένας διακοπτόμενος ήχος εκεί που ακούω τον άλλον. BT Version 2.1
Xiaomi Bluetooth headset, για το ένα αυτί. Έκδοση BT 4.1 ή 4.0 δεν θυμάμαι. Ο ίδιος διακοπτόμενος σπαστικός ήχος.
Fineblue F930, Bluetooth 4.1 νομίζω. Το μόνο που ο ήχος είναι τέλειος χωρίς πρόβλημα. Έλα όμως που έχει πρόβλημα με τη μπαταρία ακόμη δεν το πήρα;! Οπότε πάει κι αυτό. Είναι το μόνο πάντως που δεν είχε θέμα με διακοπτόμενο ήχο.
Και χθες πήγα και έσκασα τα λεφτά μου σε ένα I-Xchange που ξέρω κι από φίλους ότι λειτουργεί μια χαρά, Bluetooth version νομίζω κάπου 3.0 η κάτι τέτοιο. Με το που άνοιξα το κουτί και το έβαλα ξενέρωσα τη ζωή μου, όχι απλά διακοπτόμενος ήχος σου κόβει όλη τη συνομιλία.
Το πέμπτο headset είναι τα Xiaomi earbuds αυτά τα σπορ έκδοση τύπου που τα έχω για μουσική.
Και εδώ είναι το περίεργο. Γενικά, όταν πρόκειται για να ακούσω μουσική (Ήχος πολυμέσων) δεν έχω κανένα πρόβλημα με παρεμβολές. Μάλιστα ο ήχος είναι πεντακάθαρος στις περισσότερες συσκευές. Όταν πάει όμως σε hands free mode από εκεί και έπειτα χάνεται η μπάλα. Δεν ξέρω γιατί ειλικρινά και μόνο το fineblue λειτούργησε αλλά όσο τα πήγε καλά σε αυτό τόσο χάλια πήγε στο life expectancy.
Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω για να μπορώ επιτέλους να χρησιμοποιώ σαν άνθρωπος το bt μου. Δεν είναι δυνατόν σε τρεις συσκευές κάτι να πηγαίνει διαρκώς στραβά. Υποτίθεται ότι στις άλλες συσκευές το ήξερα ότι έφταιγε η τελευταία developer που στα bugs το έγραφε ότι υπάρχει θέμα, αλλά τώρα με την τελευταία global stable και χωρίς να έχω μαγειρέψει τίποτα είναι πάλι χάλια και δεν το καταλαβαίνω, ειλικρινά! Είναι τόσο βασική λειτουργία που απλά δε έχει νόημα.
Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία, μπορεί να με βοηθήσει τι να κάνω; Έστω αν ξέρετε κάποια από όλες τις ROM που να ΜΗΝ έχει θέμα με το bt σε mode κλήσης, κάτι; -
Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την λειτουργία VoLTE εάν την έχεις στις ρυθμίσεις της SIM
-
@NasDriver άλλαξα την περιοχή σε Ινδία για να μου εμφανίσει την επιλογή, αλλά είναι γκριζαρισμένη δεν μπορώ καν να την επιλέξω οπότε είναι απενεργοποιημένο από τη μάνα του. Μου έκανε εντύπωση γιατί σε άλλη ROM μπορούσα να το ενεργοποιήσω.
Επίσης έχω κάνει όλα τα clear cache στα Bluetooth share, MIDI, άδειασμα paired συσκευών και τζίφος.. Παρεμπιπτόντως, έχω δύο κάρτες SIM αν και δεν ξέρω πως μπορεί να παίζει ρόλο κάτι τέτοιο -
Μου ήρθε σήμερα ΟΤΑ μικρή (64ΜΒ) ενημέρωση σε 9.0.2.0 global NDDMIEI, η οποία περιέχει bug fixes. Μόλις την έκανα και επιφυλάσσομαι για εντυπώσεις.
-
Ο/H Neszus έγραψε:
@NasDriver άλλαξα την περιοχή σε Ινδία για να μου εμφανίσει την επιλογή, αλλά είναι γκριζαρισμένη δεν μπορώ καν να την επιλέξω οπότε είναι απενεργοποιημένο από τη μάνα του. Μου έκανε εντύπωση γιατί σε άλλη ROM μπορούσα να το ενεργοποιήσω.
Επίσης έχω κάνει όλα τα clear cache στα Bluetooth share, MIDI, άδειασμα paired συσκευών και τζίφος.. Παρεμπιπτόντως, έχω δύο κάρτες SIM αν και δεν ξέρω πως μπορεί να παίζει ρόλο κάτι τέτοιο
Πήγαινε στο σχετικά με το τηλέφωνο, χτύπα 5-6 φορές πάνω στο kernel version και δες μήπως το βρεις από το CIT
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα