Την τιμή του.. 160 πριν λίγες μέρες είχε από Κίνεζικη αποθήκη.
Αυτα εχουν τσεκαριστει .
Δυστηχως απο κινα πλεον η "ασφαλης"** τιμη ειναι τα 190 του Bangood , τα 171€ του Gear με το κουπονι [ CXLMAX2 ] που ηταν σχετικα "ασφαλης"** τιμη εληξαν και αυτα
** τελωνες και φαρισαιοι
Σήμερα παρέλαβα το mi max 2. Φοράει την έκδοση android 7.1.1 NMF26F και MIUI έκδοση GLOBAL 8.5 Stable. Παρατήρησα ένα θεματάκι με το φλας ειδοποιήσεων. Ενώ στις κλήσεις δουλεύει κανονικά, σε άλλες εφαρμογές δεν δουλεύει. Πχ σε viber, whatsapp, gmail, outlook κτλ. Εννοείται ότι είναι ενεργοποιημένη η επιλογή σε κάθε εφαρμογή. Καμιά ιδέα; Είμαι και καινούριος στο android. Ερχομαι από ios. Να κάνω αναβάθμιση; Μου είναι απαραίτητο το φλας ειδοποιήσεων, καθώς έχω βαρηκοία.
Σήμερα παρέλαβα το mi max 2. Φοράει την έκδοση android 7.1.1 NMF26F και MIUI έκδοση GLOBAL 8.5 Stable. Παρατήρησα ένα θεματάκι με το φλας ειδοποιήσεων. Ενώ στις κλήσεις δουλεύει κανονικά, σε άλλες εφαρμογές δεν δουλεύει. Πχ σε viber, whatsapp, gmail, outlook κτλ. Εννοείται ότι είναι ενεργοποιημένη η επιλογή σε κάθε εφαρμογή. Καμιά ιδέα; Είμαι και καινούριος στο android. Ερχομαι από ios. Να κάνω αναβάθμιση; Μου είναι απαραίτητο το φλας ειδοποιήσεων, καθώς έχω βαρηκοία.
Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα τον γίγαντα. Μετάβαση από redmi note 3 pro σε MI Max 2. ΣΟΚ!
Σας στέλνω σκρινσοτ, ενώ παράλληλα κατεβάζω ota miui 9, για να μου πείτε ότι όλα είναι οκ. ☺️
Ευχαριστώ για αρχή κι ελπίζω να βοηθηθω από το φόρουμ, όπως τότε με το redmi note 3 pro.
Υγ: διάβασα το νήμα αλλά δε βρήκα τίποτα που πρέπει να προσέξω για αρχή. Αν έχετε υπόψη σας κάποιο νήμα που χρειάζεται να διαβάσω, καλοδεχουμενο.
καλημερα καλη χρονια.εχω το mi max και λεω που βλεπω κατι καλες τιμες μηπως πηγαινα στο 2.αξιζει τον κοπο? σε σερφαρισμα που εκανα οι γνωμες διιστανται.πιθανοτατα εχει γινει ηδη συζητηση εδω οποτε αν θελετε πειτε μου καποιο link στην σελιδα γιατι δεν εχω βρει.αν δεν υπαρχει κατι αναλογο , αν θελετε πειτε αποψεις.