Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi Max 2

• Σε συγκριτικο τεστ το 1 ειναι καλυτερο
      Gorilla Glass, Επεξεργαστής, Καμερα, Rec στο ραδιόφωνο, και χαμηλό Sar
      Το 2 εχει ταχυφορτιστη και ψευτοστερεο ηχεία
      Στο 2 επισης ο ηχος σε εγγραφη βιντεο σε εξωτερικό χωρο ειναι αθλιος
      Δεν εβρισκα το 1 σε καλη τιμη και αναγκστικα πηρα το 2
      Το μονο που με ξενερωνη ειναι ο ηχος στο βιντεο που λεω παραπανω...

Ο/H 6adriano7 έγραψε:

καλημερα καλη χρονια.εχω το mi max και λεω που βλεπω κατι καλες τιμες μηπως πηγαινα στο 2.αξιζει τον κοπο? σε σερφαρισμα που εκανα οι γνωμες διιστανται.πιθανοτατα εχει γινει ηδη συζητηση εδω οποτε αν θελετε πειτε μου καποιο link στην σελιδα γιατι δεν εχω βρει.αν δεν υπαρχει κατι αναλογο , αν θελετε πειτε αποψεις.
    • Ο/H biovaggoulas έγραψε:

Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα τον γίγαντα. Μετάβαση από redmi note 3 pro σε MI Max 2. ΣΟΚ!
      Και εγώ από 3 pro είμαι για max 2, μολις το παρείγγειλα από banggood. Σοκ στο μέγεθος εε; και εγώ πιστεύω ότι θα το ξεπεράσω σιγά-σιγά. Πες μου λίγο εντυπώσεις σε σχέση με το προηγούμενο, να έχω μια εικόνα, αν μπορείς;
      zaf_4 --> Zafeira
    • Ο/H zaf_4 έγραψε:

Ο/H biovaggoulas έγραψε:

Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα τον γίγαντα. Μετάβαση από redmi note 3 pro σε MI Max 2. ΣΟΚ!
      Και εγώ από 3 pro είμαι για max 2, μολις το παρείγγειλα από banggood. Σοκ στο μέγεθος εε; και εγώ πιστεύω ότι θα το ξεπεράσω σιγά-σιγά. Πες μου λίγο εντυπώσεις σε σχέση με το προηγούμενο, να έχω μια εικόνα, αν μπορείς;
      Ξεκάθαρα στο μέγεθος. Να σου πω την αλήθεια μου πήρε καμιά μέρα να το συνηθίσω στΑ χέριΑ μου (το 1 δε φτάνει αν και μπορείς να παίξεις μπαλίτσα και στις 3.5-4-4.5 ιντσες αν το άλλο σου χέρι είναι απασχολημένο).
      Σαν επιδόσεις είναι σχεδόν ίδιο με το 3 pro. Κανένα από τα 2 δεν κολλάει. Απλά εχω αγαπήσει τη μπαταρία του και το μέγεθος της οθόνης. Το άνοιξα χθες μεσημέρι με 43% κι άρχισα να το σετάρω παράλληλα με μεταφορά δεδομένων από το παλιό, το είχα συνέχεια στα χέρια μου τσεκάροντας τα πάντα, και σήμερα από το πρωί βαριά χρήση και πριν λίγο το έβαλα για φόρτιση.
      Καλά για την οθόνη και πόσο πιο ευχάριστη σου κάνει τη εμπειρία σε ότι κι αν κάνεις θα το διαπιστώσεις από κοντά.
      Απλά φάρδυνε τις τσέπες σου... ;)
    • Διαφήμιση
    • help παιδια..εκανα fr στο μι μαχ2 απο twrp ανοιξε συνδεθηκε στο ιντερνετ κ μολις φτανει στο mi account δεν δεχεται τον κωδικο μου λεει αδυναμια συνδεσης στο δικτυο!!δεν προχωραει γιατι ειναι κλειδωμενη η συσκευη μου κ δεν ανοιγει μενει εκει
    • @George 21 Οι server της Xiaomi έχουν τα χάλια τους σήμερα. Συνέχισε να προσπαθείς και κάποια στιγμή θα περάσει η συνδεση..
    • Ο/H Bodai έγραψε:

@George 21 Οι server της Xiaomi έχουν τα χάλια τους σήμερα. Συνέχισε να προσπαθείς και κάποια στιγμή θα περάσει η συνδεση..
      To θεμα ειναι οτι απο υπολογιστη δεχτηκε να αλλαξω κωδικο,να του κανω απομακρυσμενο reset κ να στελνει noise.. απο την συσκευη δεν συνδεεται στο δικτυο πανω απο μια ωρα τωρα
    • Ο/H George 21 έγραψε:

To θεμα ειναι οτι απο υπολογιστη δεχτηκε να αλλαξω κωδικο,να του κανω απομακρυσμενο reset κ να στελνει noise.. απο την συσκευη δεν συνδεεται στο δικτυο πανω απο μια ωρα τωρα
      Εχεις την εντυπωση ότι είναι το ίδιο cluster (server)? Μπορεί να μην είναι καν στο ίδιο datacenter εκει που συνδέεσαι μεσω web και εκει που συνδεεται η συσκευη .. Συνεχισε τις προσπάθειες, κάποιοι τα κατάφεραν..
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Loup-Garou έγραψε:

Ο/H monogiakatevasma έγραψε:

Την πέρασα το βράδυ αλλά το πρόβλημα παραμένει.
      Πήγαινε ρυθμισεις και γραψε φλας ειδοποιησηςΔες μηπως ειναι κατι απο αυτα

Τσέκαρα όλες τις ρυθμίσεις που λες, είναι όλες ενεργές. Στο τηλ. ανάβει κανονικά το φλας, να πω ότι δεν άναβε καθόλου.... Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πουλήσω, είναι πολύ βασικό και χρήσιμο για'μένα να δουλεύει το φλας σε κάθε ειδοποίηση. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω/ελένξω πριν το δώσω;
    • Να γράψω και εγώ την εμπειρία μου με το Mi Max 2.

2 κινέζικα με μεγάλη μπαταρία είχα μέχρι τώρα
      thl 5000 (έπεσα πάνω στο κινητό και η οθόνη έγινε θρύψαλα, αλλά το άτιμο ακόμα δουλεύει, σχεδόν τριάμισι χρόνια τώρα)
      oukitel k6000 pro (στον 1 χρόνο και 6 μήνες άρχισε να μην φορτίζει)

βέβαια το oukitel πέθανε στις 29/12 και χρειαζόμουν άμεσα κινητό
      το mi max 2 δεν το σκεφτόμουνα και το βρήκα τυχαία και σε στοκ την Κυριακή 31.12 (238€)

ήθελα απλά μεγάλη μπαταρία άκουγα ότι ο snapdragon είναι και ποιο οικονομικός και ποιο δυνατός από τους mediatek και τώρα μπορώ να πω ότι όντος ο snapdragon σπέρνει.

οι ανάγκες μου ήταν
      .2 σιμ (το γεγονός ότι μπορώ να έχω dual 4g ενώ δεν το περίμενα είναι πολύ πολύ ωραίο, 1 σιμ για data αλλά αυτό δεν με χαλάει καθόλου, δεν περιμένω το κινητό να είναι ικανό να κάνει load balancing)
      .μεγάλη μπαταρία ( για να μπορώ να βλέπω ταινίες όταν ταξιδεύω και να μην το φορτίζω κάθε 5 ώρες sot)
      .άνετη οθόνη (πολλές φορές διαβάζω email - pdf - σχέδια από το κινητό, κάνω edit εικόνες με pixelR και snapseed)
      .και να μπορώ να βγάζω φωτογραφίες. δεν έχω ανάγκες να είναι τέλειες απλά να είναι καθαρές. και το κινητό βγάζει καλύτερες από ότι τα άλλα πριν.
      το κινητό τα κάνει όλα και δεν καταλαβαίνει από ζόρια.

σαν μέγεθος είναι ποιο λεπτό από το oukitel (και με χαλάει λίγο γιατί έμαθα στην γκουμούτσα και τώρα με φαίνεται περίεργο.
      οι 6.44 ίντσες στα δικά μου χέρια είναι οκ μιας και λόγο ύψους έχω μεγάλες παλάμες και το χειρίζομαι με το ένα χέρι άνετα.

βέβαια είδα μια ωραία θηκούλα στο ali express
      Metal Aluminum Phone Cover Xiaomi Mi Max 2 Case Cover Armor Shockproof Xiaomi Mi Max2 Case For Xiaomi Mi Max 2 + Gorilla Glass-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
      και την γλυκό σκέφτομαι. θα το κάνει και να αντέχει κιόλας.

Το MIUI θέλει λίγο συνήθεια καθώς προτιμώ base android. με χάλασε που δεν μπορώ να σετάρω sound profiles από το pull down menu του android. με είχε καταβολέψει αυτό στο 6.

με αρέσει το community που υπάρχει και άρα η πληθώρα οδηγών και custom ρομ. αν και δεν έχω κάνει κάτι μέχρι τώρα.
      δεν έχω δουλέψει το lineage os ακόμα και ελπίζω να υπάρξει android 8 για το mi max 2.

σε γενικές γραμμές μου αρέσει πού το κινητό, το φορτίζω λιγότερο από ότι φόρτιζα τα mediatek και το βλέπω πλέων να αγοράζω phablets.
    • Να ξέρεις όμως οτι με την μεταλλική θήκη θα έχεις απώλειες τόσο στο WiFi όσο και στο σήμα κινητής.. παθών.. απο κει και πέρα είναι θέμα γούστου!!
    • Διαφήμιση
    • έχεις δίκιο σε αυτό που λες, και το σκεφτόμουνα να αγοράσω μεγαλύτερη εσωτερική κεραία και να φτιάξω κάτι custom, will see :)

edit start
      δες τι βρίσκεις ψάχνοντας

PROFESSOR TECHNOLOGY CO.,LTD /PROJYE INTERNATIONAL CO.,LTDPROFESSOR

έχει τύχει να δει κάποιος κάτι αντίστοιχο?