Καλησπερα παιδες. Εχω καει. Θελω να αλλαξω κινητο. Εχω το redmi note 2. Ειμαι αναμεσα στο Note 4x me ton x20 και το Max 2. Δε με νοιαζει το μεγεθος, δε με νοιαζει η εμφανιση κλπ. Εχω δει αναλυτικα τα χαρακτηριστικα τους κ πολλα reviews κλπ. το μαξ πρεπει να εχει εκπληκτικη αυτονομια σε σχεση με το 4χ, καλυτερο ηχειο, καμερα κλπ. Εχει τοσο μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα το 4χ με το μαξ? βλεποντας gsmarena ειναι μεγαλη η αποσταση σε αριθμους. real life φαινεται? ελπιζω να μη σας κουρασα!!! ευχαριστω πολυ!
Γενική συζήτηση για το Mi Max 2
-
-
Ο/H antoniscanonis έγραψε:
Καλησπερα παιδες. Εχω καει. Θελω να αλλαξω κινητο. Εχω το redmi note 2. Ειμαι αναμεσα στο Note 4x me ton x20 και το Max 2. Δε με νοιαζει το μεγεθος, δε με νοιαζει η εμφανιση κλπ. Εχω δει αναλυτικα τα χαρακτηριστικα τους κ πολλα reviews κλπ. το μαξ πρεπει να εχει εκπληκτικη αυτονομια σε σχεση με το 4χ, καλυτερο ηχειο, καμερα κλπ. Εχει τοσο μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα το 4χ με το μαξ? βλεποντας gsmarena ειναι μεγαλη η αποσταση σε αριθμους. real life φαινεται? ελπιζω να μη σας κουρασα!!! ευχαριστω πολυ!
Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H antoniscanonis έγραψε:
Καλησπερα παιδες. Εχω καει. Θελω να αλλαξω κινητο. Εχω το redmi note 2. Ειμαι αναμεσα στο Note 4x me ton x20 και το Max 2.
η μεγάλη οθόνη για εμένα είναι συν όπως και τα χρώματα της οθόνης που νομίζω είναι πιο έντονα στο mi max 2.
-
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια! κοιταζα τωρα και το Α1... Νομιζω οτι το Α1 ειναι καλυτερο. Βεβαια εκει παμε σ αλλο τριπακι με δυσκολια σε καστομ ρομ αλλα πιο συχνες ενημερωσεις απο τη μαμα.. πφφφ δε ξερω εχω καει.
-
μη βιάζεσαι. Η μαμά βγάζει τρεις τέσσερις συσκευές κάθε τρίμηνο. Σε λίγο θα έχεις και άλλες επιλογές.
-
καλησπερα
ειμαι πρωην κατοχος redmi pro και νεος κατοχοs mi max2.
πως θα ξεκλειδωσω τον bootloader για να περασω την ελληνικη rom ??
εχει την 9.0.3 σταθερη . πρεπει να κανω νεο λογαριασμο miui η χρησιμοποιω τον λογαριασμο που εχω ηδη? -
-
σε ευχαριστω φιλε μου !!!
=============== Ιαν 9th 2018, 2:54pm ===============
αλλη μια ερωτηση ?
πρεπει να περασω την ελληνικη ρομ πρωτα και μετα να μεταφερω τα αρχεια απο το redmi pro στο mi max2 με την εφαρμογη που εχει η συσκευη ? μπορω να ειμαι συνδεμενος και στις 2 συσκευες με τον ιδιο λογαριασμο miui ?? -
-
Συμβουλή; Στήσε πρώτα το τηλέφωνο και μετά περνάς τα αρχεία σου.
Μπορείς να έχεις σε ένα λογαριασμό δύο τηλέφωνα. Καλλίτερα να έχεις δύο διαφορετικούς λογαριασμούς στα τηλέφωνα για να είσαι ευέλικτος.
Πρόσεξε ότι μπορείς να ξεκλειδώσεις μια συσκευή ανά 30 ημέρες.
Αν πρόκειται να το δώσεις το παλαιό υπάρχει ένας καταπληκτικός οδηγός για να το αποσπάσεις από τον λογαριασμό σου και να το καθαρίσεις. Ψάξε το... Τότε συνεχίζεις με τον υπάρχοντα λογαριασμό σου και στο νέο...
Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα