Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi Max 2

• Και μενα στις ρυθμίσεις ήχου βγάζει το ιδιο σφάλμα. Καμιά φορά και η κάμερα.
      Θα δοκιμάσω καθαρή εγκατάσταση.
    • Το να μην ακούς το κουδούνισμα του τηλεφώνου όταν σε καλούν ή να μην έχεις καμία ειδοποίηση όταν λαμβάνεις μύνημα δεν είναι ένα απλό bug. Το χειρότερο είναι ότι στις αναβάθμισεις του miui που ακολουθούν οι προγραμματιστές της miui δεν μπορούν να το διορθώσουν.
      Είναι κρίμα γιατί πίστευα ότι η xiaomi είναι σοβαρή εταιρεια και πέρα από τα στάνταρ που παρουσιάζουν άλλες κινεζικές εταιρείες
    • Διαφήμιση
    • Κάτοχος και γω από χτες. Το αγόρασα για αντικατάσταση του Redmi Note 3 Pro. Παρότι τυπικά ο 625 είναι πιο αδύναμος, αυτή τη στιγμή με την κινέζικη developer (περιμένοντας να περάσουν οι ώρες για το ξεκλείδωμα) πετάει.

Οι βασικοί λόγοι που το αγόρασα είναι (τι άλλο;) η οθόνη και η μπαταρία. Δεν το έχω αφήσει από τα χέρια μου και η αλήθεια είναι ότι οι 5 ώρες οθόνη με 65% μπαταρία μου προκαλούν γέλιο ως στατιστικό. Μου φαίνεται σαν ψέμα.

Την Παρασκευή θα φλασάρω με το καλό την δική μας Rom και θα επιστρέψω με εντυπώσεις, αν και μετά από τα τελευταία πειράγματα που έκανα στο 3 Pro, η αλήθεια είναι ότι περιμένω πως και πως κάποια καλή AOSP βασισμένη σε Oreo.

Edit:

Να κάνω και μια αναφορά στο μέγεθός του. Είναι τεράστιο και αν δεν το έχετε δει από κοντά μην το παραγγείλετε στα τυφλά. Εγώ είμαι επίσης "τεράστιος" οπότε βγάζει μια λογική να το κρατώ στο χέρι μου, οι τσέπες μου το χωράνε κλπ..

Νιώθω ακριβώς όπως προ αμνημονεύτων είχα αγοράσει το Galaxy Note 2 σε μια εποχή που τα 5.5 δεν ήταν νορμάλ. Τότε χρειάστηκα μερικές ημέρες για να συνηθίσω. Αυτή τη φορά χρειάστηκαν ώρες :P

=============== Φεβ 14th 2018, 3:45pm ===============
      Δοκιμάζω από το πρωί διάφορα hands-free που έχω και παρατηρώ ότι με όλα όταν μιλάω στο τηλ υπάρχει ένας θόρθυβος.

Δεν μπορώ να τον περιγράψω ακριβώς - είναι σαν να μην κάνει καλή επαφή το καρφί, κάτι που δεν ισχύει γιατί όταν βλέπω video ο ήχος είναι αψογος.

Έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο;

Για την ιστορία, η Rom μου αυτή την στιγμή είναι η παρακάτω:

Τέλος, έχω μια γενική ερώτηση: Πως μπορώ να έχω ήχους (notifications) από το μεγάφωνο έχοντας παράλληλα συνδεμένο κάποιο hands free?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

=============== Φεβ 15th 2018, 11:20am ===============
      Έβγαλα και τα πρώτα "στατιστικά" μπαταρίας:

Παρότι εν γένει θεωρώ μάταιη τη συζήτηση μεταξύ μας γύρω από τη διάρκεια μπαταρίας και ιδιαίτερα γύρω από το SOT, καθώς άλλος έχει ανοιχτή οθόνη παίζοντας, άλλος διαβάζοντας κλπ (εν ολίγοις με πολύ διαφορετικές καταναλώσεις), είναι σίγουρο ότι βλέποντας τα στατιστικά του καθενός υπάρχει ένας μπούσουλας.

Για μένα το γεγονός ότι κατάφερα να πάρω 11 ώρες σε λίγο λιγότερο από 2 μέρες είναι εξωφρενικό και αυτό γιατί η χρήση μου περιλαμβάνει τα πάντα. Στο παραπάνω διάστημα πέρασα αρκετές ώρες με 4G, μίλησα μισή ώρα στο τηλέφωνο, σέρφαρα ατέλειωτα (brave/tapatalk), ενώ συγχρόνιζαν 3 λογαρισμοί emails. Είδα εσκεμμένα αρκετό youtube, άκουσα webradios με VLC για ώρες κλπ.

Πρέπει να μην έχω ξαναπεράσει 11 ώρες πάνω σε ένα τηλέφωνο σε διάστημα λιγότερο από 48 ωρών και ο μοναδικός λόγος που το έκανα ήταν για δοκιμή. Φαντάζομαι ότι με τη νορμαλ μου χρήση θα φτάσω στο 3ήμερο.

Αυτό που είναι εντυπωσιακό με την τελευταία κινέζικη developer (έμειναν περίπου 30 ώρες για το ξεκλείδωμα και το φλασάρισμα της δικής μας aroma) είναι ότι και τα 2 βράδια η κατανάλωση του τηλεφώνου σε αναμονή (με wifi ανοιχτό) είναι σχεδόν μηδενική.

Αυτό που μου μένει να αποφασίσω αύριο είναι αν θα πάω σε stable (το πιθανότερο) ή developer xrtv.
    • @tuxx
      Λογικά όταν συνδέσεις ενσύρματα ακουστικά θα μπορείς μέσα από τις ρυθμίσεις να αλλάξεις τον τρόπο αναπαραγωγής των ήχων πολυμέσων, λογικά πάντα γιατί δεν έχω δοκιμάσει ενσύρματα. Αλλά με bluetooth έτσι ρυθμίζεται.
      Ψηλός είμαι, ότι θέλω λέω
      Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια
    • Γενική συζήτηση για το Mi Max 2

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.

Μόλις τελειωσα με την εγκατάσταση της ελληνικής developer. Δοκίμασα Bluetooth και ακουστικά και τα notifications δουλεύουν μια χαρά. Εξ ορισμού τ ακούω εις διπλούν που ήταν και αυτό που ήθελα.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
    • Γενική συζήτηση για το Mi Max 2

Καλησπέρα σας, φοράω αυτή την ρομ και περιμένω να περάσουν οι ώρες για να ξεκλειδώσω και να φλασαρω την ρομ της κοινότητας. Μπορώ με την ρομ της εικόνας να φλασαρω ή πρέπει να περάσω κάποια άλλη;

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Σταματησαν να μου δουλευουν τα δεδομενα
      Εστειλα sms και μίλησα και με τηλεφωνητή της Cosmote και στης δυο περιπτώσεις μου ηρθε το ακολουθω sms
      ΔEN EΓINE AΠOΣTOΛH PYΘMIΣEΩN ΣTO KINHTO ΣAΣ. ΣE ΠEPIΠTΩΣH ΠOY ΔEN EXETE ΠPOΣBAΣH ΣTO INTERNET, ΠAPAKAΛOYME KAΛEΣTE THN EΞYΠ.ΠEΛATΩN (IΔIΩTEΣ 13888, EΠAΓΓEΛMATIEΣ 13818, FROG 1299)
      Kριμα και θα πανε 3GB χαμενα μεχρι την Δευτερα... ;(
    • Σβησε τις ρυθμίσεις και κάνε καινούργια σύνδεση με αυτά
      Internet Settings:
      Name : Cosmote
      APN : internet
      Proxy : Not Set
      Port : Not Set
      Username : Not Set
      Password : Not Set
      Server : Not Set
      MMSC : Not Set
      MMS Proxy : Not Set
      MMS Port : Not Set
      MCC : 202
      MNC : 01
      Authentication Type : Not Set
      APN type : default
      APN protocol: Ipv4
    • Διαφήμιση
    • Θα αλλαξει κατι γιατι ετσι ειναι και τωρα...
      To Ipv4 και Ipv6 τι ειναι;
      Το εκανα δεν αλλαξε τιποτα
      Εχω την εντυπωση όμως οτι δεν ειναι αυτο, γιατι μπηκα απο την SIM 2 και δουλευει...