ποιον οδηγο χρησιμοποιω να το επαναφερω σε περιπτωση που δεν βρω ακρη.αυτην δεν ειναι που κατεβαζω?
Γενική συζήτηση για το Mi Max 2
-
-
MIUI ROM Downloads
Κατέβασε από εδώ την global και από fastboot με το flashtool βάλε την ΡΟΜ.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
ok θα κανω μια προσπαθεια παλι με την απλη και αν δεν καταφερω θα δοκιμασω μ αυτον τον οδηγο
-
Φλάσαρε μια fastboot Τόλη να ξεμπερδεύεις. Μήν κλειδώνεις bootloader.Ο/H tolisfar έγραψε:
ok θα κανω μια προσπαθεια παλι με την απλη και αν δεν καταφερω θα δοκιμασω μ αυτον τον οδηγο
Στην συνέχεια ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, βάζεις TWRP και όποια rom θες.
Άλλα έτσι σκ@τ@ που τα έκανες...εγώ θα σου έλεγα να χώσεις μία fastboot.
Υ.Γ Το κινητό τώρα ανοίγει σε TWRP;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Άσε την XTRV. Η ίδια με την aroma είναι αλλά δεν έχει το αρχικό menu επιλογών των εφαρμογών.Ο/H tolisfar έγραψε:
ανοιγει,τωρα προσπαθω να βαλω την απλη XTRV
επιτελους!αυτη μου την εκανε εγκατασταση!μενω οπως ειμαι η να κατεβασω να βαλω αρωμα?αν και μ αυτα που περασα.προφανως δεν κατεβηκε καλα η ρομ οπως ειπε πριν ενα παληκαρι.εχει μεγαλη διαφορα η αρωμα?
Η XTRV εγκαθίσταται με standar εφαρμογές ενώ η aroma σου δίνει κάποιες επιλογές στην αρχή για το τι θες να βάλεις και τι όχι. ΙΔΙΕΣ είναι κατά τα άλλα.
Δηλαδή...όλα ΟΚ...ε; Εγκαταστήηκε σωστά;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
ετσι νομιζω,παντως διολιζομαι κατεβασα ηδη την αρωμα χαχα!αυτη την φορα κατεβηκε σωστα νομιζω,λεω να την βαλω
=============== Φεβ 25th 2018, 10:51pm ===============
γιατι ομως δεν εχει γινει φορματ στον αποθηκευτικο χωρο!εχει τα παντα απο πριν!δεν θα επρεπε να καθαρισει τα παντα? -
ΙΔΙΑ είναι ΣΕ λέω ρε παλιόγαΒρε (την γλυτώσατε σήμερα...χαχαχαχα....deep ταγάρια αυτά τα ΠΑΟΚΙΑ!Ο/H tolisfar έγραψε:
ετσι νομιζω,παντως διολιζομαι κατεβασα ηδη την αρωμα χαχα!αυτη την φορα κατεβηκε σωστα νομιζω,λεω να την βαλω
).
Μήν την πειράζεις καθόλου....τα θέλει ο πισινός σου μου φαίνεται....
Ο αποθηκευτικός χώρος για να σβήσει θέλει να κάνεις wipe το DATA. Εάν δεν το κάνεις, παραμένουν όλα μέσα.Ο/H tolisfar έγραψε:
γιατι ομως δεν εχει γινει φορματ στον αποθηκευτικο χωρο!εχει τα παντα απο πριν!δεν θα επρεπε να καθαρισει τα παντα?
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Ναι ρε ναι ρε ναι ρε!!!Ο/H tolisfar έγραψε:
του εκανα factory reset και παλι δεν καθαρισε!απλα κατι δεν μου καθεται καλα ρε εσυ...
GAmoti! Μπερδεύτηκα!
Wipe το storage πρέπει να κάνεις για να σβηστούν τα αποθηκευμένα!
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Το είπαμε αυτό.Ο/H fog έγραψε:
Με αυτά τα wipes θα σβηστούν ρυθμίσεις, εφαρμογές, επαφές κλπ. Αν έχεις φωτογραφίες ή άλλα αρχεία στον εσωτερικό χώρο, δε θα πειραχτούν.
Αν θες να σβήσεις και τις φωτογραφίες κλπ. δεν αρκεί το factory reset, θέλει format data.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα