ποιον οδηγο χρησιμοποιω να το επαναφερω σε περιπτωση που δεν βρω ακρη.αυτην δεν ειναι που κατεβαζω?
Γενική συζήτηση για το Mi Max 2
-
-
MIUI ROM Downloads
Κατέβασε από εδώ την global και από fastboot με το flashtool βάλε την ΡΟΜ.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
ok θα κανω μια προσπαθεια παλι με την απλη και αν δεν καταφερω θα δοκιμασω μ αυτον τον οδηγο
-
Ο/H tolisfar έγραψε:
ok θα κανω μια προσπαθεια παλι με την απλη και αν δεν καταφερω θα δοκιμασω μ αυτον τον οδηγο
Στην συνέχεια ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, βάζεις TWRP και όποια rom θες.
Άλλα έτσι σκ@τ@ που τα έκανες...εγώ θα σου έλεγα να χώσεις μία fastboot.
Υ.Γ Το κινητό τώρα ανοίγει σε TWRP;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Ο/H tolisfar έγραψε:
ανοιγει,τωρα προσπαθω να βαλω την απλη XTRV
επιτελους!αυτη μου την εκανε εγκατασταση!μενω οπως ειμαι η να κατεβασω να βαλω αρωμα?αν και μ αυτα που περασα.προφανως δεν κατεβηκε καλα η ρομ οπως ειπε πριν ενα παληκαρι.εχει μεγαλη διαφορα η αρωμα?
Η XTRV εγκαθίσταται με standar εφαρμογές ενώ η aroma σου δίνει κάποιες επιλογές στην αρχή για το τι θες να βάλεις και τι όχι. ΙΔΙΕΣ είναι κατά τα άλλα.
Δηλαδή...όλα ΟΚ...ε; Εγκαταστήηκε σωστά;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
ετσι νομιζω,παντως διολιζομαι κατεβασα ηδη την αρωμα χαχα!αυτη την φορα κατεβηκε σωστα νομιζω,λεω να την βαλω
=============== Φεβ 25th 2018, 10:51pm ===============
γιατι ομως δεν εχει γινει φορματ στον αποθηκευτικο χωρο!εχει τα παντα απο πριν!δεν θα επρεπε να καθαρισει τα παντα? -
Ο/H tolisfar έγραψε:
ετσι νομιζω,παντως διολιζομαι κατεβασα ηδη την αρωμα χαχα!αυτη την φορα κατεβηκε σωστα νομιζω,λεω να την βαλω
).
Μήν την πειράζεις καθόλου....τα θέλει ο πισινός σου μου φαίνεται....
Ο/H tolisfar έγραψε:
γιατι ομως δεν εχει γινει φορματ στον αποθηκευτικο χωρο!εχει τα παντα απο πριν!δεν θα επρεπε να καθαρισει τα παντα?
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Ο/H tolisfar έγραψε:
του εκανα factory reset και παλι δεν καθαρισε!απλα κατι δεν μου καθεται καλα ρε εσυ...
GAmoti! Μπερδεύτηκα!
Wipe το storage πρέπει να κάνεις για να σβηστούν τα αποθηκευμένα!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H fog έγραψε:
Με αυτά τα wipes θα σβηστούν ρυθμίσεις, εφαρμογές, επαφές κλπ. Αν έχεις φωτογραφίες ή άλλα αρχεία στον εσωτερικό χώρο, δε θα πειραχτούν.
Αν θες να σβήσεις και τις φωτογραφίες κλπ. δεν αρκεί το factory reset, θέλει format data.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα