Το mi Max 2 είναι ένα μοντέλο. Δεν βγήκαν διαφορετικές εκδόσεις hardware. Το μόνο που τα ξεχωρίζει είναι το miui. Το μοντέλο που πήρες τώρα είναι το MDE40 2017CP1318. Αυτό που έχεις εσύ είναι ίδιο, αν βλέπω καλά, δεν μπορώ να το διαβάσω καλά στη φωτό. Για δες το.
Ναι και τα δυο λένε MDE40 αλλά το δικό μου που λέει global παραλείπει το 2017CP1318
To global το αγόρασα και αυτό από Σκρουτζ πριν τρεις μήνες
Οποτε εάν κατάλαβα καλά τα δυο κινητά δεν διαφέρουν σε τίποτα απολύτως σαν συσκευή παρά μόνο στον φορτιστή και στο κουτί. Μόνο μούρη δηλαδή το «global version» ετικετάκι και τίποτα παραπάνω. Εκτός και εάν το global έχει κάποιου είδους πιστοποίηση (Δήλωση Συμμόρφωσης με τους κανονισμούς ασφαλείας της ΕΕ λέγεται από όσο ξέρω το γνωστό CE) που δεν έχει το άλλο το οποίο διαθέτει μόνο την αντίστοιχη Δήλωση CCC με ισχύ για την Κίνα.
Και φυσικά ίσως η rom
Οποτε δεν υπάρχει λόγος να τα επιστρέψω (στην πραγματικότητα 2 πήρα ένα μαύρο κι ένα χρυσό για δυο φίλους) και αύριο αν είναι θα τα ανοίξω προσεκτικά να δούμε αν διαφέρει και σε τι η miui.
Σας ευχαριστώ όλους πολύ
Καλησπέρα.
Εχω περάσει την xtrv 8.3.8 όλα καλά.
Αν θελήσω να επιστρέψω στην global έχω κάνω εγκατάσταση την fastboot ROM, κατανοητό ως εδώ.
Η ερώτηση είναι η εξής:
Το TWRP θα παραμείνει;
Θα μπορέσω να ρουτάρω αυτή τη ROM;
Αν θελήσεις να γυρίσεις στην Global από xtrv, θα πρέπει να φλασάρεις με miflash την αντίστοιχη Global fastboot rom. Ως εκ τούτου το κινητό θα επανέλθει στην εργοστασιακή του κατάσταση.
Θα μπορέσεις να κάνεις root κανονικά στην Global Rom αρκεί όταν φλασάρεις ή μπουταρεις το twrp, να φλασάρεις απευθείας τον root Manager που επιθυμείς.