Καλημέρα σε όλους , χάθηκε το εικονίδιο αναβάθμισης ,καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει ?
Έχει ενσωματωθεί στις Ρυθμίσεις και δεν την βρίσκεις ως ανεξάρτητη εφαρμογή.
Αυτό ισχύει στις επίσημες ROM και όχι στις δικές μας που έχουν Custom Updater.
Καλημέρα @psilos
Από dev/beta σε stable (και αντίστροφα) κάνεις factory reset. Αν η ROM είναι του ίδιου "τύπου" (δηλ. dev/beta επάνω σε dev/beta ή stable επάνω σε stable), δε χρειάζεται
Ψηλός είμαι, ότι θέλω λέω
Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια
Σας έχει τύχει να κάνετε request για unlock ton bootloader και να έρθει απάντηση σε 11 λεπτα ότι σου έχουν κάνει grant το permision για unlock?
μπήκα στον πειρασμό βλέποντας το google HDR pack για mi max 2 που κυκλοφορεί στο XDA και σκεφτηκα να το βάλω. βέβαια θέλω να κάνω και άλλα πραγματα και χρειάζωμαι root για αυτά.
2 ερωτήσεις.
to chinese rom έχει αγγλικά?
το rom του forum έχει αγγλικά?
Και οι δύο ρομ που αναφέρεις έχουν Αγγλικά , την δεύτερη όμως στην προτείνω....
Διαφορές που είδα σε mi max 2 στην φωτογραφική Stock με Google κάμερα είναι ημέρα με την νύχτα...
Και ναι έχει τύχει και αστραπιαία έγκριση για δικαίωμα ξεκλειδώματος , παίξε και ένα τζόκερ μια που είσαι ζεστός...
Καλησπέρα σας είμαι κάτοχος Google Nexus 6 και είμαι fun της μεγάλης οθόνης γιατί είναι εργαλείο το κινητό για μενα.Καθως όμως βλέπω ότι για 6" οθόνη η μπαταρία είναι λίγη σκέφτομαι να πάω σε mi ma 2 πιστεύετε ότι θα με καλύψει σε σύγκριση με το Nexus 6 ?
Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σας είμαι κάτοχος Google Nexus 6 και είμαι fun της μεγάλης οθόνης γιατί είναι εργαλείο το κινητό για μενα.Καθως όμως βλέπω ότι για 6" οθόνη η μπαταρία είναι λίγη σκέφτομαι να πάω σε mi ma 2 πιστεύετε ότι θα με καλύψει σε σύγκριση με το Nexus 6 ?
Φίλε μου δεν ξέρω τίποτα για το Nexus 6 αλλά η μπαταρια του Mi Max 2 είναι ατελείωτη. Μιλάμε για SOT 12 ώρες κλπ.
Σε ευχαριστώ που απάντησες.Βασικα από μπαταρία ξέρω ότι είναι θηρίο αλλά ακούω για ρομ και τέτοια θέματα στα οποία δεν έχω ιδέα να μπω στα ενδότερα να σκαλίσω και με τρομάζουν λιγο