Όχι γιατί για το kenzo (όπως και για τις περισσότερες συσκευές) η έκδοση νέων ROM έχει αναβληθεί από την Xiaomi μέχρι και κάποια στιγμή τον Αύγουστο.Ο/H Stamatis13 έγραψε:
Σημερα ειχαν πει πως θα βγουν επισημα οι ρομ ΑΡΩΜΑ, και εχω το xiaomi redmi note 3 pro kenzo ,δεν θα βγουν;
[XTRV-7.6.22/24/25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 27/6 17:40)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H Stamatis13 έγραψε:
Σημερα ειχαν πει πως θα βγουν επισημα οι ρομ ΑΡΩΜΑ, και εχω το xiaomi redmi note 3 pro kenzo ,δεν θα βγουν;
-
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
ναι αλλα για το mido?
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H Stamatis13 έγραψε:
en.miui.com/thread-669572-1-1.html
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@almichael
Το λινκ που παρεθεσες είναι για τις global roms , εμείς δίνουμε china based roms ..
Δίνουμε βέβαια και κάποιες συσκευές από global sources , αυτές θα δωθουν στο κοινό κανονικά , ίσως με λίγη καθυστέρηση λόγω κάποιων προβλημάτων που προέκυψαν -
-
Καλησπέρα και από εμένα. Από εχτές έχω βάλει την άρωμα με απόλυτη επιτυχία. Μπράβο στους δημιουργούς.
Με τη ρομ τώρα αντιμετωπίζω κάποια θέματα.
Το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις απο messenger συνεχίζουν. Δε ειδοποιεί ηχητικά!!
To mi band δεν ειδοποιεί ποτέ στις κλήσεις και όποτε θέλει στις υπόλοιπες εφαρμογές. και διαπίστωσα μεγαλύτερο ποσοστό κατανάλωσης του bluetooth. ( είναι όλη μέρα ανοιχτό, όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις της ρομ)
Έχω χειρότερη μπαταρία από την 7.5.25.
Και τέλος επέστρεψε το θέμα της θερμοκρασίας. Ανεβάζει με το παραμικρό π.χ με 2 λέπτα χρήσης facebook με δεδομένα.
Αυτά. -
-
-
εχουμε δηλαδη 2 ρομ και διαλεγουμε με αρωμα η χωρις? μπερδευτικα καπως..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0