σιγουρα καπου εχει οδηγιες για να ξαναπερασω την επισημη ρομ αλλα που..ενα λινκ παρακαλω πολυ αν ξερει καποιος.απλα θα μπω στην διαδικασια γιατι αυτο με την μη λειτουργία του λεντ με τρελαινη.ευχαριστω.
[XTRV-7.6.22/24/25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 27/6 17:40)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@mparaxir
Μη συγκρίνεις 6.0αρα Ρομ με την 7.0 σε μπαταρία .. θα χρειαστεί να περιμένεις κι άλλο για καλύτερη απόδοση μπαταριας με τη nougat ..
-
Παιδια καλησπέρα...είπα να ασχοληθω και εγω ξανα με τις νεες ρομ τωρα που βρηκα λιγο χρονο.
Πανω στο Μi Note 2 εχω την 7.5.11 και κατεβαζω τωρα την 7.6.25 .
Την περνάω απο πάνω κατευθείαν οπως καναμε ?
ή χρειάζεται να κανω κατι άλλο ? εκτός απο τα Backup και πιθανόν factory reset που μπορει να προκυψουν
Ευχαριστω -
Ο/H ikleos έγραψε:
εκτός απο τα Backup και πιθανόν factory reset που μπορει να προκυψουν
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H ikleos έγραψε:
εκτός απο τα Backup και πιθανόν factory reset που μπορει να προκυψουν
-
Ο/H ikleos έγραψε:
δηλαδή να μην την περάσω απο πάνω? αδικος κοπος?
-
@mparaxir
Μπορεί και να έχεις δίκιο , αλλά το θεωρώ παράξενο ..
Έχω πιάσει αρκετά mido , φόραγαν όλα stable 6.0 global rom , έχω κι ένα αυτή τη στιγμή με stable 6.0 ..
Για να είχε 7.0 το δικό σου , σημαίνει ότι το αγόρασες και φόραγε developer rom ... αυτό είναι το παράξενο για μένα , να σου στείλουν συσκευή με developer rom ..
Υπόψη ότι δεν υπάρχει stable 7.0 ακόμα για το mido , εκτός αν μιλάς για developer rom την οποία πέρασες εσύ ..
@grigoris_a
Είχες δίκιο τελικά , όντως σε αρκετές συσκευές λείπουν κάποια πράγματα , θα διορθωθούν όλα στο επόμενο update , σε όσες συσκευές φαίνεται ότι δεν λειτουργεί ή λειτουργεί μερικώς ή υποστήριξη init.d ..
Μετά μπορείς να ξαναδοκιμασεις το script για τον governor αν δουλέψει ..
Πολύ σημαντική αποδείχτηκε η παρατήρηση σου , δύσκολα θα το έπαιρνα χαμπάρι , να'σαι καλά .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@mparaxir
Μπορεί και να έχεις δίκιο , αλλά το θεωρώ παράξενο ..
Έχω πιάσει αρκετά mido , φόραγαν όλα stable 6.0 global rom , έχω κι ένα αυτή τη στιγμή με stable 6.0 ..
Για να είχε 7.0 το δικό σου , σημαίνει ότι το αγόρασες και φόραγε developer rom ... αυτό είναι το παράξενο για μένα , να σου στείλουν συσκευή με developer rom ..
Υπόψη ότι δεν υπάρχει stable 7.0 ακόμα για το mido , εκτός αν μιλάς για developer rom την οποία πέρασες εσύ ..
@grigoris_a
Είχες δίκιο τελικά , όντως σε αρκετές συσκευές λείπουν κάποια πράγματα , θα διορθωθούν όλα στο επόμενο update , σε όσες συσκευές φαίνεται ότι δεν λειτουργεί ή λειτουργεί μερικώς ή υποστήριξη init.d ..
Μετά μπορείς να ξαναδοκιμασεις το script για τον governor αν δουλέψει ..
Πολύ σημαντική αποδείχτηκε η παρατήρηση σου , δύσκολα θα το έπαιρνα χαμπάρι , να'σαι καλά ..
με ειχε εντυπωσιάσει πολυ η μπαταρια του 3 ημερες χαλαρα ωρε πράγματα χιχι. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H ikleos έγραψε:
δηλαδή να μην την περάσω απο πάνω? αδικος κοπος?
-
Ο/H ikleos έγραψε:
Την εχω περάσει απο πάνω τελικα....μεχρι στιγμης ολα ειναι καλα.....Ποια σημάδια αστάθειας μπορουσα να βρω φίλε?
-
@mparaxir
100% 6.0αρα stable φόραγε , όπως φοράνε ακόμα τα mido στην παραλαβή της συσκευής
Το mido πήρε 7.0 σε developer rom , περίπου μία με δύο βδομάδες αφ' ότου το πήρες -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H ikleos έγραψε:
Την εχω περάσει απο πάνω τελικα....μεχρι στιγμης ολα ειναι καλα.....Ποια σημάδια αστάθειας μπορουσα να βρω φίλε?
Μέχρι στιγμής δεν τα έχω παρατηρήσει αυτα... Θα δείξει η πορεία
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0