Καλησπέρα χτες αγορασα το Redmi note 4x από το kaisershop πριν 2 μηνες ειχα αγορασει από το κωτσοβολο το Redminote 4 και ημουν πολύ ευχαριστημένος από την μπαταρια και από τις θερμοκρασίες ποτε δεν ανεβαζε μεχρι που μου το κλεψαν και όπως σας ειπα πηρα το redminote4x με 4 giga kai 64 μνημη και βλεπω ότι όταν ανοιγω τα δεδομενα καιει και κατεβαινει πολύ γρηγορα ι μπαταρια σε σχεση με το άλλο μερα με νυχτα ξερεται αν υπαρχει περιπτωση να φταιει το λογισμικο μηπως μπορω να κανω κτ από το υπολογιστη παρακαλω στειλτε μου καποια βοηθεια αν μπορειται.
μπαταριά redminote 4x
-
-
Καλησπέρα. Για αρχή ανέβασε μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι rom έχει το κινητό σου.
-
παιδια το πηγα πισω να το δουνε και μου παν δεν εχει τπτ αλλα παλι τα ιδια σας στελνω εικονα
-
-
κάνε ένα factory reset και μετά διάβασε και εφάρμοσε κάποια από αυτά που περιγράφονται εδώ: Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
τι εννοείς επαναφορά ?
=============== Ιουλ 6th 2017, 3:32pm ===============
εχω κανει επαναφορα
=============== Ιουλ 6th 2017, 3:33pm ===============
πεφτει πολυ γρηγορα ι μπαταρια για 4000 με το που ανοιξω τα δεδομενα στο καταραμενο -
Κάποια εφαρμογή δουλεύει στο φουλ με τα δεδομένα μάλλον...χωρίς τα δεδομένα έχεις φυσιολογική κατανάλωση ?
-
επαναφορά βρε, τι τι εννοώ επαναφορά:
ρυθμίσεις-->πρόσθετες ρυθμίσεις-->αντίγραφα και επαναφορά-->επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεωνΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
δεν θα το λεγα και χωρις τα δεδομενα πέφτει σχεδον ανα λεπτο 1% πεφτει
=============== Ιουλ 6th 2017, 3:46pm ===============
εχω κανει επαναφορα και τα ιδια βλεπω και χωρις να χω βαλει καμια εφαρμογη ακομα -
με ανοιχτή την οθόνη αυτό?
δηλαδή μιάμιση ώρα sot?
αυτό δεν παίζει, αν είναι έτσι τότε μιλάμε για ελαττωματική μπαταρία και πας για αλλαγή εντός εγγύησης!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
τους το χα παει παιδια και το ελεγχανε μια βδομαδα και μου παν δεν εχει τπτ
=============== Ιουλ 6th 2017, 4:05pm ===============
τι μπορω να αλαξω μηπως φταει ι ρομ -
Α, ναι ναι...ελαττωματική μπαταρία, αλλάζεις τη ρομ κ συνέρχεται!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0