Καλησπέρα παιδιά. Προέκυψε το εξής πρόβλημα το οποίο από ότι διάβασα έχεις συμβεί και σε άλλα άτομα . Η συσκευή ξαφνικά από μόνη της έκανε reboot και μετά δεν δεχόταν τον 4ψήφιο κωδικό για να ξεκλειδώσει η οθόνη. Σκέφτηκα να ακολουθήσω διάφορες διαδικασίες αλλά δεν ήθελα να μπλέξω περισσότερο οπότε γράφω εδώ μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι και μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ
Xiaomi redmi note 4 Auto Reboot then locked
-
-
Καλησπέρα φίλε μου.
Ρίξε μια ματιά σε παρόμοια περίπτωση εδώ => Δεν μπορώ να ξεκλειδώσω το κλείδωμα οθόνης του redmi note 4 [SOLVED]
Αν βέβαια δεν σε ενδιαφέρουν τα περιεχόμενα στο κινητό ή τα έχεις συγχρονισμένα στο Mi Cloud, μπορείς να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση fastboot ROM με βάση αυτόν τον οδηγό => Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
-
Καταρχάς ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση !! Το νήμα που μου έστειλες ήταν και το σχετικό που διάβασα απλά δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να ακολουθήσω την ίδια διαδικασία διότι εγώ έχω Mi account.
Επίσης όπως είπες δεν με ενδιαφέρουν τα περιεχόμενα του κινητού μιας και έχω το Cloud οπότε μπορώ να ακολουθήσω κατευθείαν την 2η επιλογή που μου πρότεινες . Απλά θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεις για ποιο λόγο προέκυψε αυτό το πρόβλημα. -
-
-
-
Ν σε ρωτήσω κ εγώ κάτι; Εμένα μ αυτό το κινητό, όταν το ανοίγω δεν δέχεται δαχτυλίκο αποτύπωμα. Μόνο το μοτίβο. Έτσι πρέπει ν είναι;;;;
-
Ο/H dimitra1417 έγραψε:
Ν σε ρωτήσω κ εγώ κάτι; Εμένα μ αυτό το κινητό, όταν το ανοίγω δεν δέχεται δαχτυλίκο αποτύπωμα. Μόνο το μοτίβο. Έτσι πρέπει ν είναι;;;;
-
- thx @Bodai!Δεν είναι πρόβλημα μεν αλλά είναι περίεργο που δν δουλεύει καλά. Εν τω μεταξύ με το που ξεκλειδωνω με μοτίβο γτ το δαχτυλίκο είναι σαν ν μην δουλεύει, στο επόμενο δευτερόλεπτο αν το κλειδώσω, ξεκλειδώνει κανονικά μ δαχτυλίκο! Τεςπα, thx παρόλαυτα!
- thx @Bodai!Δεν είναι πρόβλημα μεν αλλά είναι περίεργο που δν δουλεύει καλά. Εν τω μεταξύ με το που ξεκλειδωνω με μοτίβο γτ το δαχτυλίκο είναι σαν ν μην δουλεύει, στο επόμενο δευτερόλεπτο αν το κλειδώσω, ξεκλειδώνει κανονικά μ δαχτυλίκο! Τεςπα, thx παρόλαυτα!
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0