προβλημα με διπλο αγγιμα για ανοιγμα
-
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
-
η ρομ που εχω ειναι global stable αλλα ετσι και αλλιως σημερα λυθηκε το προβλημα.Επισης τωρα τελευταια παρατηρω
μια σχετικη υπερθεμανση οχι σε ενοχλητικο επιπεδο αλλα κυριωσ οταν φορτιζει η συσκευη.Μαλλον ευθυνεται η ρομ?????
global stable miui 8 8.0.3.0 (MAGMIDI) -
Όταν φορτίζει η συσκευή είναι λογικό να θερμαίνεται.
-
ναι αλλα αυτο το εχω παρατηρησει και με ανοιγμα πολλων εφαρμογων ταυτοχρονα ενω η ραμ ειναι περιπου στα 600-700
mb -
Πολλές ανοιχτές εφαρμογές σημαίνει αυξημένη χρήση επεξεργαστή. Όταν ο επεξεργαστής δουλεύει πιο έντονα, αυξάνεται και η θερμότητα που παράγει και η ενέργεια που καταναλώνει.
Φυσιολογική συμπεριφορά σε όλες τις συσκευές που δουλεύουν σε περισσότερες "στροφές", είτε επεξεργαστής κινητού, είτε υπολογιστή, είτε κινητήρα, είτε μίξερ και πάει λέγοντας....
Η ελέυθερη ram είναι άσχετη με το φαινόμενο. -
ο snap 821 ειναι καλος σε αυτο το κομματι ????
-
Η απάντηση είναι σχετική και προσωπική. Sd 821 έχει το τάμπλετ μου. Για τη χρήση που του κάνω, σερφάρισμα, κάνα απλό παιχνιδάκι, κάνα βίντεο... είναι μια χαρά.
Τώρα που η θερμοκρασία είναι 40 βαθμούς στο περιβάλλον και τόχω και μέσα σε θήκη, αν το ζορίσω λίγο παραπάνω μπορεί και να έχω κάποιο restart (έχει τύχει 2-3 φορές στον 1 χρόνο που το έχω).
Αν στην καθημερινη χρήση που του κάνεις, τη συνιθισμένη και με συνηθισμένες συνθήκες περιβάλλοντος, ανταπoκρίνεται σωστά, πιστεύω είναι μια χαρά. -
οκ σε ευχαριστω επισης μηπως ξερεις απο που ενεργοποιουμε το screenshot με τα τρια δακτυλα??
-
Σύρε τα τρία δάκτυλα προς τα κάτω και θα σου βγάλει προτροπή ενεργοποίησης.
-
το εχω ξαναπροσπαθησει και δεν μου βγαζει επιλογη
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0