Redmi Note 4X - Ήρθε με China rom [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Ο/H ifaistos έγραψε:
Φανταζομαι οτι τα χρημματα και απο τις 2 πηγες πηγαινουν για την συντηρηση του site-φορουμ.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ωραίος! Ποιά ROM πέρασες τελικά;
Περασα την Global διοτι ειχε σχεδον κατεβει οταν διαβασα την απαντηση σου. Βεβαια τωρα που πηρα φορα θελω να πιστευω οτι θα δοκιμασω και την ROM του φορουμ καποια στιγμη, αφου πατησω (διαβασω περισσοτερα) στα ποδια μου σε οτι αφορα το κινητο μου!
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H ifaistos έγραψε:
Φανταζομαι οτι τα χρημματα και απο τις 2 πηγες πηγαινουν για την συντηρηση του site-φορουμ.
...και κανετε τρομερη δουλεια σε αυτη την κοινοτητα. Ολοι οι οδηγοι/turorial ειναι καταπληκτικοι και ειμαι σιγουρος οτι εχουν βοηθησει πολυ κοσμο!
Ευχαριστω για ακομα μια φορα.. -
Γεια χαρά, στο RN4X μου μου έχει μέσα κάτι κινέζικες εφαρμογές. Έχω την έκδοση 8.2.10.0 Stable. Δεν υπάρχει πρόβλημα αν τις σβήσω ε; Γιατί δεν ξέρω και τι είναι... Επίσης και κάπου στο μενού έχει μια επιλογή στα κινέζικα.
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
Η ΡΟΜ και τα κινέζικα.
-
Θα σου έλεγα να κάνεις ένα factory reset πρώτα, αν μείνει καμία εφαρμογή μετά το factory reset, απλά την σέρνεις πάνω για να την διαγράψεις
-
Αν τις διαγράψω χωρίς reset; Για να μην τα ξαναπερνάω όλα μετά το λέω.
-
-
Σαν admin κάτι παραπάνω θα ξέρεις...
Έκανα το reset κατ' ευθείαν και είναι οκ, έφυγαν όλα!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0