Αγορια καλημερα. Εκανα επαναφορα εργοστασιακων. Βλεπει την καρτα οπως πριν με τη διαφορα οτι οταν καλεσα απο αλλο κινητο εδειχνε οτι μολις ειχε βγει απο το δικτυο τις δυο πρωτες φορες (εκανε το χαρακτηριστικο μπιπ πριν μου πει οτι δεν πιανει) και την τριτη επιασε και καλουσε. Μετα παλι μπιπ. Σαν κατι να του κοβει το σημα.
Αγορια καλημερα. Εκανα επαναφορα εργοστασιακων. Βλεπει την καρτα οπως πριν με τη διαφορα οτι οταν καλεσα απο αλλο κινητο εδειχνε οτι μολις ειχε βγει απο το δικτυο τις δυο πρωτες φορες (εκανε το χαρακτηριστικο μπιπ πριν μου πει οτι δεν πιανει) και την τριτη επιασε και καλουσε. Μετα παλι μπιπ. Σαν κατι να του κοβει το σημα.
=============== Ιουλ 5th 2017, 11:24am ===============
Εν τω μεταξυ περασα την τελευταια global rom και εξακολουθει να κανει τα ιδια.
Καλημέρα, έχω ανοίξει και εγώ παρόμοιο thread με το ίδιο πρόβλημα! (ίσως να πρέπει κάποιος moderator να το κλείσει)
Εγινε το reset, έβαλα γλώσσα και περιοχη, συνδέθηκα στο wifi της εταιρίας
, έβαλα και google account,έκανα skip το Mi Account για μετά, password
&fingerprint ok, απενεργοποίησα το αυτόματο update, και setup
complete...
Πάλι no service...
Στο sim card name μου έχει wind gr. sim card number κενό, prefered
network LTE, και εξακολουθεί να μην μου βρίσκει δίκτυα όταν κάνω
χειροκίνητη αναζήτηση...
Υπάρχει κάποιο setting που πρεπει να δοκιμάσω κατά τη γνώμη σας?
Edit: έκανα και ένα reboot έχοντας επιλέξει prefer 3g μπας και κανει τίποτα αλλα τζίφος
Edit 2 : στο SIM detect έκανε PASS και signal strength -109dbm , 2 asu , δίνοντάς μου την επιλογή να κάνω fail. Ξέρει κανένας τι παίζει εδώ?
Επίσης θυμάστε αν είχατε βάλει ενεργό κωδικό PIN στις κάρτες σας ?
Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις => Ασφάλεια & απόρρητο => Στο τμήμα που λέει Κλείδωμα Κάρτας SIM θα δείτε το όνομα του παρόχου σας και θα το επιλέξετε.
Αν είναι ενεργό το κλείδωμα κάρτας SIM, απενεργοποιήστε το
Αν δεν είναι ενεργό - ενεργοποιήστε το αφού πρώτα δοκιμάσετε να αλλάξετε PIN.
Παρακάτω είναι και ένας άλλος τρόπος.
Μπαίνουμε στο CIT πληκτρολογώντας #*#3646633#*#
Επιλέγουμε το μενού Network Selecting
Και κάνουμε αλλαγή της SIM 1 σε SIM1 – GSM/WSDMA (auto)
Επίσης θυμάστε αν είχατε βάλει ενεργό κωδικό PIN στις κάρτες σας ?
Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις => Ασφάλεια & απόρρητο => Στο τμήμα που λέει Κλείδωμα Κάρτας SIM θα δείτε το όνομα του παρόχου σας και θα το επιλέξετε.
Αν είναι ενεργό το κλείδωμα κάρτας SIM, απενεργοποιήστε το
Αν δεν είναι ενεργό - ενεργοποιήστε το αφού πρώτα δοκιμάσετε να αλλάξετε PIN.
Παρακάτω είναι και ένας άλλος τρόπος.
Μπαίνουμε στο CIT πληκτρολογώντας #*#3646633#*#
Επιλέγουμε το μενού Network Selecting
Και κάνουμε αλλαγή της SIM 1 σε SIM1 – GSM/WSDMA (auto)
Οταν λες πληκτρολογωντας εννοεις εκει που κανουμε κλησεις λογικα. Γιατι προσπαθω να το κανω τοση ωρα και μου λεει σφαλμα.