Συνεχεις επανεκινησεις
- Σε εξέλιξη
-
-
-
Ακόμη μια ερώτηση μιας και μου δίνετε το θάρρος.Υπάρχει κάποιος να κάνει service σε αυτή τη συσκευή αν δεν βγάλω άκρη με κάποιον στη Λαμία? Γιατί δεν το αναγνωρίζει καν το κινητό ο υπολογιστής οταν είναι σβηστό και κάνει τα δικά του , άρα δεν μπορώ ούτε να φλασάρω. Ακούγεται συνέχεια σαν να αποσυνδέεται και ξανασυνδέεται η συσκευή στο pc
-
Ο/H Kostas Drosos έγραψε:
Υπάρχει κάποιος να κάνει service σε αυτή τη συσκευή αν δεν βγάλω άκρη με κάποιον στη Λαμία?
-
Ο/H Kostas Drosos έγραψε:
Ακούγεται συνέχεια σαν να αποσυνδέεται και ξανασυνδέεται η συσκευή στο pc
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα οδήγησης σταθεροποιείται μόνο κατά τη διάρκεια του flash με SP-Flash Tool. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση απλά κάνει αυτά που αναφέρεις παραπάνω.
Προχώρα λοιπόν με το flash και εδώ είμαστε. -
Τώρα το έχω σε φορτιστή σε πρίζα και δεν ανάβει κάποιο led ,ούτε δόνηση ενώ το τηλέφωνο είναι κλειστό.
Είναι δυνατόν λόγω λογισμικού να τα κάνει αυτά? -
Αυτό θα το καταλάβουμε αν περάσει η official και δούμε πως αντιδρά.
-
Ok. Κατεβάζω την κινέζικη και βλέπουμε τότε . Θα σας ενοχλήσω όταν έχω νέα , ευχαριστώ και πάλι
=============== Ιουλ 6th 2017, 12:59pm ===============
Καλημέρα παιδιά .Κατέβασα τα αρχεία και τα έκανα unzip κανονικά αλλά η συσκευή δεν ανάβει καθόλου ώστε να κανω το usb debugging ενέργο. Δοκίμασα να φλασάρω όπως ήταν κι ενώ μου έβγαλε ένδειξη στο pc ότι περάστηκε η καινούρια rom , η συσκευή δεν εκανε reboot . Την έκανα μόνος από το power όπως έλεγε ο οδηγός , άναψε μέχρι τη φόρτωση του android για 10 δέυτερα περίπου και μετά έσβησε παλι . Έχει μείνει κάτι άλλο να κάνω?
Συγνώμη αν κουράζω , πρώτη φορά ασχολούμαι -
Δυστυχώς όχι, μάλλον είναι πρόβλημα hardware, καλό θα είναι να το δει τεχνικός πλέον
-
Καλώς . Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας αν και δεν νομίζω να μπω σε διαδικάσια να το επισκευάσω.
Μας πρόδωσε η τεχνολογία -
Μίλα με τα παιδιά στο Mygad ή στο qubestore...δεν έχεις τίποτα να χάσεις
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0