Γεια σε όλους,έχω αγοράσει το Redmi Note 4 Global Snapdragon εκδοση από σκρουτζομαγαζο.Εβαλα την κάρτα sim(cosmote)που είχα από το προηγούμενο κινητό,και μονίμως έχω 3G η H+ το 4g δεν μ βγαίνει καν αν κάνω manual αναζήτηση τα δίκτυα.Επισυναπτω και το screenshot με τις πληροφορίες,πριν λίγες μέρες έλαβα και update.
Δεν πιάνω 4G σε Redmi Note 4 Global
-
-
Η sim κάρτα είναι micro sim κανονική ή κομμένη;
-
-
Απο τον πάροχο ναι το έχω ενεργοποιήσει.η κάρτα sim είναι κανονική που έχει κοπεί σε κατάστημα του ΟΤΕ το 2015.υπαρχει περίπτωση να φταίει η κάρτα που έχει κοπεί? Η είναι θέμα software.
-
-
Ο/H Romanos Romaidis έγραψε:
Απο τον πάροχο ναι το έχω ενεργοποιήσει.η κάρτα sim είναι κανονική που έχει κοπεί σε κατάστημα του ΟΤΕ το 2015.υπαρχει περίπτωση να φταίει η κάρτα που έχει κοπεί? Η είναι θέμα software.
Βάλτε μία καινούργια στις κανονικές διαστάσεις του SIM Tray. -
Ευχαριστω παιδιά.Οποτεε λέτε να πάρω μια καινούρια? Σίγουρα δεν έχει αναφερθεί κάτι σε bug σχετικά με το θέμα μου,να κάνω factory reset μήπως και αν δεν στρώσει να βάλω νέα κάρτα?
-
Μέχρι πριν λίγη ώρα που είχα global stable rom την 8.2.5.0 μου δούλευε μια χαρά και στις δύο υποδοχές το 4g. Μάλιστα στη δεύτερη θέση έχω βάλει κομμένη sim της vodafone, αλλά δεν είναι πολύ παλιά κι έχει κοπεί σωστά. Μήπως δεν πατάει καλά στο tray?Xiaomi Mi 6 (6/64)
-
Ο/H NikoSoti έγραψε:
Μήπως δεν πατάει καλά στο tray?
-
Θα δοκιμάσω να την ξαναβάλω θα κάνω και μια επαναφορά θα δοκιμάσω και μια κανονική micro του πατέρα μου να δω αν πιάνει ,4G .και αν πιάνει θα πάω να πάρω καινούρια.
-
Οι Sim παίζουν ρόλο στο 4G παλιές κάρτες (πριν την εμφάνιση της εκάστοτε τεχνολογίας) δεν έχουν την δυνατότητα να λειτουργήσουν στο LTE πρέπει να κάνεις επανέκδοση Sim κοστίζει 5 € και πλέον όλες υποστηρίζουν την εν λόγο τεχνολογία.
Sim κομμένη εφόσον εφαρμόζει σωστά στο Tray δεν υπάρχει πρόβλημα στην χρήση της απλά θέλει προσοχή όταν την κόβεις και προσοχή όταν την βάζεις μην τυχόν και πληγώσεις τον Sim Reader του τηλεφώνου. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0