Διαφήμιση

ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ

• ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ

καλησπερα σε ολους.

εχω το REDMI NOTE 3 SE (kate) και ξαφνικα σημερα, δυο φορες, ανεβασε ξαφνικα θερμοκρασια (45 κελσιου) και εβγαλε μηνυμα υπερθερμανσης.

Εχει Global Stable Rom 8.2.4.0 mhrmidl εγκατεστημενη και ειναι απειραχτο γενικως

Επειδη μου φανηκε παραξενο μετα τοσο καιρο που εχω το κινητο και σκιζει, ειπα να κανω μια εκκαθαριση με γνωστη app και να σβησω καποια αχρηστα....

για την ωρα συνηλθε......λεμε?/?!!!!??/?

καμια ιδεα για την αιτια παιδια?
      (listening)
    • Μπορεί να ήταν τυχαίο και να σου κόλλησε καμία εφαρμογή ανεβάζοντας το CPU Process στα ύψη. :D

H ποιο ενεργοβόρα εφαρμογή που πραγματικά καταπίνει τις μπαταρίες σαν νεράκι είναι το Facebook Messenger. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • ευχαριστω , κατι μου ειπε ο ανδρας μου αλλα βλεπεις .....μου ειναι ψιλοαπαραιτητη....

=============== Ιουλ 24th 2017, 3:27pm ===============
      Λοιπον, αφαίρεσα το facebook, μέσω προγράμματος έβαλα να καθαρίζεται η cache κάθε 1 λεπτό και τη ειδοποιηση για αυξημένη θερμοκρασία στους 40, προκειμένου να κλείσει την εφαρμογή (όποια είναι αυτή) άμεσα μόλις ανέβει η θερμοκρασία. Μόλα ταύτα ακόμη τηγανίζεις αυγό. Μόνο πράγμα είναι να βγάλω το messenger και μετα .....επαναφορά..... Βοήθεια. Ευχαριστώ. ?(
      (listening)
    • Διαφήμιση
    • Μέχρι τους 70-80 βαθμούς δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, από εκεί και πάνω υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ζημιάς σε hardware.

Έχεις κάνει ποτέ ένα factory reset ? Να σβηστούν όλα από μέσα και να τα περάσεις όλα από την αρχή ? Ίσως θα ήταν καλό να το προγραμματίσεις κάποια στιγμή, αφού φυσικά κρατήσεις αντίγραφα απ' ότι χρειάζεσαι :)
    • Δοκίμασε το facebook lite όπως και messenger lite ;)

Επίσης Ρυθμίσεις ==> Πρόσθετες ρυθμίσεις ==> Επιλ. για προγραμματιστές ==> Εφαρμογές (ενεργοποίηση κλείσιμο δραστηριοτήτων, Όριο εφαρμογών παρασκηνίου βάλε πχ το πολύ 2 διαδικασίες, Βελτιστοποίηση μνήμης συστήματος υψηλό).(Δεν θυμάμαι αν είναι ακριβώς έτσι οι ρυθμίσεις και στην official rom που έχεις αλλά θα τη βρεις την άκρη ;) ) Κάνεις και "βελτιστοποίηση" όπως και καθαρισμό από την εφαρμογή ασφάλεια.
      Open-source is the future
    • Ευχαριστω για τις απαντησεις .....

Ακολουθησα τη συμβουλη σου, και περιμενω να δω...

Εχθες επισης, εγκατεστησα το CPUZ (συγνωμη εαν δεν κανει να το πω) και παρακολουθησα τις θερμοκρασιες των διαφορων ασιθητηρων και τμηματων, με μεγιστες καπου στους 59 κελσιου,.

Αληθεια ειναι, εχω προβληματιστει διοτι εως τωρα το κινητο δεν ειχε κανει κιχ.

Εχω απεγκαταστησει FB kai messenger και παλι ζεσταινεται. Μαλλον θα φαει φορματ.

Αυτη τη στιγμη εχει εγκατεστημενη την 8,2,4,0 global stable rom.

Εαν κανω επαναφορα, θα βρεθει με την ιδια, ή θα παει στην αρχικη οπως οταν το αγορασα?

Μήπως να περιμενω να παρει την νεα (9) και μετα να ξαναδω?

Ξερω, σας ζαλιζω λιγο αλλα ενα τηλεφωνο στα ξαφνικα να αρχισει τα κουλα, μου κακοπαει.....

Δεν εχω κανει και μεγαλη - κακη χρηση, ουτε παιχνιδια, ουτε εφαρμογες ιδιαιτερα ζορικες (πλην social, που αφαιρεσα κιολας)

Ευχαριστωωωωωωωω

ΥΓ.. επισυναπτω και 2 φωτο απο το προγραμμα σε idle λειτουργια του κινητου.
      Images
      • Screenshot_2017-07-25-10-56-41-167_com.cpuid.cpu_z.png

190,97 kB, 1.080×1.920, viewed 129 times
      • Screenshot_2017-07-25-10-56-32-210_com.cpuid.cpu_z.png

185,19 kB, 1.080×1.920, viewed 149 times
      (listening)
    • Κάνε ένα factory reset που λέει ο @NasDriver παραπάνω (θα παραμείνει στην έκδοση που είναι αυτή τη στιγμή απλά θα χαθούν όλα σου τ'αρχεία γι'αυτό χρειάζεται να κάνεις ένα backup πριν αν δεν θες να τα χάσεις ;) ) και αν θες ν'ασχοληθείς περισσότερο μπορείς να περάσεις και άλλη rom που θα βρεις εδώ στο forum και θα δεις διαφορά.
      Το μόνο πρόβλημα είναι ότι χρειάζονται κάποιες διαδικασίες πριν για να τη βάλεις(γι'αυτό λέω αν θες ν'ασχοληθείς), πχ ξεκλείδωμα bootloader που λογικά δεν έχεις κάνει.
      Ό,τι αποφασίσεις, εμείς εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε :)
      Open-source is the future
    • Διαφήμιση