@Gautso imei έχεις κανονικά ; Το έχεις δει ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕδώ φίλε μου θα σε γελάσω... δε γνωρίζω πως να το δω αυτό. θα το ψαξω λίγο και επανέρχομαι.Ο/H takisfrag έγραψε:
imei έχεις κανονικά ; Το έχεις δει ;
Έχω κάνει περίπου 30 reboots σήμερα, και το έχω κλείσει και ανοίξει άλλες τόσεςΟ/H PANOS_NIKAIA έγραψε:
Έχω 2 WIND SIM στο κινητό oι οποίες δουλεύουν κανονικά.Μια φορά ξαφνικά δεν έβλεπε τη SIM2 που είναι νάνο και με μια επανεκκίνηση την είδε κανονικά.Υποθέτω έχεις κάνει επανεκκίνηση.
ok το έχω κανονικά ήταν κολλημένο στο πίσω μέρος του τηλεφώνου και το έχω κρατήσει στη θήκη.Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H Gaoutso έγραψε:
ok το έχω κανονικά ήταν κολλημένο στο πίσω μέρος του τηλεφώνου και το έχω κρατήσει στη θήκη.Ο/H takisfrag έγραψε:
Και τα δύοΟ/H LLLEFTERIS έγραψε:
Κατσε εγω μπερδευτηκα εχεις κανονικα μεσα στο κινητο το ειδες με *#06# η απλα ειδες οτι στο αυτοκολητο γραφει το imei?
Τα μηνύματα που αφορούν το πρόβλημά σου, μεταφέρθηκαν σε νέο νήμα.Ο/H Gaoutso έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Μόλις απέκτησα το redmi note 4x και ενώ δεν βιάζομαι να μπω στη διαδικασία της αλλαγής rom, έχω πρόβλημα με το ότι δεν μου ενεργοποιεί τη sim και ουσιαστικά το τηλέφωνο είναι "αχρηστο". Τα δεδομένα λειτουργούν κανονικά.
Οποιαδήποτε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη...
το μύνημα που μου βγάζει είναι: "Your SIM card isnt activated", και αν πατήσω στο μύνημα μου βγάζει ένα reactivate sync call history...
ευχαριστώ εκ των προτέρων.