Διαφήμιση

Πρόβλημα με σήμα τηλεφωνίας [SOLVED]

• Διορθώθηκε
    • Παντως ειναι παραξενο γιατι κανονικα πιστευω θα επρεπε αν βρεθεις σε σημειο με καλυτερο σημα, να κανει ανανεωση κ να σε ριξει εκει..Αντιθετα αυτο μενει χωρις σημα μεχρι να κανεις εσυ μια κληση ή να ανοιγοκλεισεις το flight mode.
      Μοιαζει σαν να μενει κολλημενο σ αυτη την κατασταση με το που χασει το σημα.Εχει τυχει να μην το εχω παρει χαμπαρι κ να εχω μεινει χωρις σημα κανα 4ωρο κ μετα να δω ολες τις κλησεις μαζεμενες.
    • Ο/H kinregva έγραψε:

Παντως ειναι παραξενο γιατι κανονικα πιστευω θα επρεπε αν βρεθεις σε σημειο με καλυτερο σημα, να κανει ανανεωση κ να σε ριξει εκει..Αντιθετα αυτο μενει χωρις σημα μεχρι να κανεις εσυ μια κληση ή να ανοιγοκλεισεις το flight mode.
      Μοιαζει σαν να μενει κολλημενο σ αυτη την κατασταση με το που χασει το σημα.Εχει τυχει να μην το εχω παρει χαμπαρι κ να εχω μεινει χωρις σημα κανα 4ωρο κ μετα να δω ολες τις κλησεις μαζεμενες.
      αγαπητε kinregva ακριβως το ιδιο παθαινω και εγω. αυτο ειναι το προβλημα. εγω ανοιγω τα δεδομενα και επανερχεται αμεσως το σημα και μετα τα ξανακλεινω. παιδια το προβλημα δεν εφτιαξε και σας δινω συννημμενες φωτογραφιες. μηπως να ακολουθησω τη μεθοδο του hard reset? η να κανω εγκατασταση των Modem ξανα οπως εγραψα στο λινκ παραπανω? τα εχω χασει τωρα και πρεπει να το φτιαξω το προβλημα.

=============== Ιουλ 11th 2017, 3:17pm ===============
      Παιδια ενδεχεται να οφειλεται το προβλημα στο οτι το τηλεφωνο δεν υποστηριζει συγκεκριμενες 4g συχνοτητες? Σας παραθετω μια συγκριση με την προηγουμενη μου συσκευη το asus zenfone 2 laser απο τα kimovil και gsmarena οπου φαινονται ξεκαθαρα οι διαφορες στις συχνοτητες των 4g. Επαναλαμβανω το προβλημα, οτι οταν βαλω ως προτιμωμενο δικτυο το 3g ή 4g στο τηλεφωνο τοτε ενδέχεται να χαθεί το σημα εντελως και δεν επανερχεται μονο του παρα μονο αν ανοιξω τα δεδομενα η κανω επανεκκινηση...
      Images
      • redmi4-problem2.png

9,2 kB, 374×131, viewed 935 times
      • comparison-gsmarena.jpg

119,26 kB, 764×471, viewed 177 times
      • comparison-kimovil.jpg

56,69 kB, 523×527, viewed 178 times
      Redmi 4X Global ver/Android 7.1.2-MIUI 9.2.5.0 official-stable
    • Διαφήμιση
    • Θα το παω ενα βημα παραπερα κ ας με πειτε κ πρήχτη! :D
      Είναι όντως περίεργο που το κάνει μόνο σε 4g, αλλα αν εφταιγε η ελλειψη της Β20, δε θα είχαν το ίδιο θέμα κ αλλά μοντέλα;
      Σε παρα πολλά λειπει η Β20.. Γιατί δλδ μόνο το redmi χανεται το σημα κ μαλιστα οχι σε ολους;
    • Ok..για τα αλλα μοντελα πες πως καπου επηρρεαζει το διαφορετικο hardware...Τα redmi 4 pro ομως δε θα επρεπε να το κανουν ολα αν εφταιγε η ελλειψη της B20;
      Οσο για software, μακαρι να ειναι γιατι εχουμε μια ελπιδα να διορθωθει με καποιο update..
    • Ο/H kinregva έγραψε:

Θα το παω ενα βημα παραπερα κ ας με πειτε κ πρήχτη! :D
      Είναι όντως περίεργο που το κάνει μόνο σε 4g, αλλα αν εφταιγε η ελλειψη της Β20, δε θα είχαν το ίδιο θέμα κ αλλά μοντέλα;
      Σε παρα πολλά λειπει η Β20.. Γιατί δλδ μόνο το redmi χανεται το σημα κ μαλιστα οχι σε ολους;

Καλησπέρα, όντως και εγώ το σκέφτομαι αυτό. Γνωρίζω δύο άλλα άτομα που κατέχουν το Redmi 4 Prime με official global rom (ο ένας έχει την 8.2.4.0). Κανένας από τους δύο δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα που έχω με το δικό μου redmi 4 prime. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή και το πρόβλημα παραμένει. Με ορισμένο ως προτιμώμενο δίκτυο το 3g ή το 4g, χάνεται το σήμα εντελώς όταν μετακινηθώ και δεν επανέρχεται από μόνο του. Μήπως να φτιάξει με το Android Nougat που θα βγει OTA σε λίγο καιρό;
      Redmi 4X Global ver/Android 7.1.2-MIUI 9.2.5.0 official-stable
    • Διαφήμιση
    • Για ίδιες ακριβώς συσκευές, ναι έχεις δίκιο, είναι θέμα software - κακής εγκατάστασης κτλ
      Αλλιώς μιλάμε μιλάμε για πρόβλημα hardware :/

Όπως και να έχει αν δεν έχεις την συσκευή μπροστά σου, από μακριά είναι δύσκολο να διαπιστώσεις διάφορα πράγματα.
    • ειχα και γω κατι παρόμοιο παιδια και επισης ενας φιλος μου.δε μπορούσανε να μας παρουν τηλ.ελεγε ο αριθμος δε χρησιμοποιειται!αυτουνου εστρωσε με επανεκιννηση και γω καλου κακου εβαλα την ελληνικη stable απο την beta ευρωπαϊκή που ειχε πριν.αλλα θυμάμαι ειχα βγαλει τη sim την ξαναεβαλα και ειχε στρωσει..
    • Ιδιο προβλημα κ γω. Απλα στο δικο μου κινητο δεχεται μονο 2g σημα ενω τις ρυθμισεις εχω βάλει ως προτινωμενο τυπο δικτυου το 3g. Το κινητο αν το γυρισω σε αποκλειστικα 3g δεν βρισκει ποτε σημα ενω εχει κανονικα η περιοχη 3g κ επειδη δεν μπορει να συνδεθει πεφτει σε 2g κ ολα καλα. Αυτο βεβαια ξεκινησε απο μια αναβαθμιση που εκανα. Τώρα εχω την Stable XTRV-7.6(8) την ελληνικη. Διαβασα λες τις βοηθειες που γραφτηκαν ποιο πριν τις δοκιμασα κ παλι τιποτα. Σημα μονο 2g. Το περιεργο ειναι οτι ενω δοκιμαζω αυτο με τα ατερακια κ τις διεσεις ενω μπαινω κανονικα στο μενου κ επιλεγω την τριτη απο το τελος δεν δεχεται την αλλαγη που κανω κ δειχνει την ιδια επιλογη. Υπάρχει καμια αλλη λύση;

Δεν ξερω αν το κινητο μου μπορει να δεχτει MIUI 9 (τωρα εχει MIUI 8) ισως αυτο να διορθωσει το ολο προβλημα αλλα μεχρι τοτε κατι πρεπει να γινει ωστε να διορθωθει το προβλημα.
    • Και σε μενα μια απο τα ιδια παιδια,εχω το ελληνικο αγορασμενο απο κωτσοβολο της info-quest,το πηγα στο service δεν τους το εκανε στα 45 λεπτα που εμεινα εκει, και μου ειπαν να το αφησω καποιες μερες για να το τσεκαρουν.Λογω δουλειας δεν το αφησα,και μου ειναι δυσκολο να το αποχωριστω για τοσες μερες,λετε να στρωσει οταν βγει το update σε nougat;Ποτε θα ερθει το update ξερουμε;Με την info-guest που μιλησα δεν ειχαν καποια ενημερωση.
    • Διαφήμιση