ναι το 'εχω κάνει
Σύνδεση mimax με pc [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
@mastersakis Αυτό το έκανες Πρέπει να πάμε στην συσκευή μας και να την προετοιμάσουμε για το ADBSettings (Ρυθμίσεις) => Additional Settings (Πρόσθετες ρυθμίσεις) => Developer options (Επιλ. για προγραμματιστές) και να ενεργοποιήσουμε το USB Debugging(Εντοπισμός σφαλμάτων USB) Αυτό γίνεται αν χτυπήσεις 7 φορές πάνω στο MIUI εκεί στην έκδοση της rom να γίνεις προγραμματιστης
-
Τo MTP με το θαυμαστικό έχει φύγει άρα μετά την εγκατάσταση του Media Pack σίγουρα έχεις υποστήριξη για MTP Drivers και έχει εγκατασταθεί σωστά. Η άλλη άγνωστη συσκευή δε νομίζω να είναι κάτι από το κινητό.
Άλλαξε και θύρα USB, δοκίμασε συνδυασμούς, θα έπρεπε να στο βλέπει τώρα εφόσον έχεις κάνει όλα τα προαπαιτούμενα. -
Ο/H derveni έγραψε:
@mastersakis Αυτό το έκανες Πρέπει να πάμε στην συσκευή μας και να την προετοιμάσουμε για το ADBSettings (Ρυθμίσεις) => Additional Settings (Πρόσθετες ρυθμίσεις) => Developer options (Επιλ. για προγραμματιστές) και να ενεργοποιήσουμε το USB Debugging(Εντοπισμός σφαλμάτων USB) Αυτό γίνεται αν χτυπήσεις 7 φορές πάνω στο MIUI εκεί στην έκδοση της rom να γίνεις προγραμματιστης
=============== Ιουλ 12th 2017, 12:21pm ===============
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Τo MTP με το θαυμαστικό έχει φύγει άρα μετά την εγκατάσταση του Media Pack σίγουρα έχεις υποστήριξη για MTP Drivers και έχει εγκατασταθεί σωστά. Η άλλη άγνωστη συσκευή δε νομίζω να είναι κάτι από το κινητό.
Άλλαξε και θύρα USB, δοκίμασε συνδυασμούς, θα έπρεπε να στο βλέπει τώρα εφόσον έχεις κάνει όλα τα προαπαιτούμενα.
-
-
συγν'ωμη που άργησα αλλά από τα κουφά της ημέρας 'ηταν ότι δεν είχα internet στα καλά καθούμενα για 2 μέρες.........θα ξανακάνω τσεκ από την αρχή και θα αναφέρω....
=============== Ιουλ 18th 2017, 12:27pm ===============
ευχαριστώ τον φίλο #George Kaggelaris για την βοήθειά του. Η έκδοση των windows ήταν το πρόβλημα τελικά....όλα καλά -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0