Καλησπέρα παιδιά, εχθές το κινητο βραχηκε κι ενω το καθαρισα και λειτουργουσε κομπλε, το βραδυ το εκλεισα με αυτοματο ξυπνητηρι και το πρωι ανοιξε με το ξυπνητηρι αλλα η οθονη δεν αποκρινεται σε κανενα σημειο της. Το κινητο το εχω αγορασει απο vickmall περυσι τον Σεπτεμβρη. Τι κάνω?
Redmi Note 3 Pro χαλασμενο digitizer
-
-
Κακός το άφησες εν λειτουργία, όσο καλά και πιστεύεις ότι το καθάρισες πάντα μένεις υγρασία μέσα, σε σημεία που δεν τα βλέπεις
Καλό θα ήταν να ανοίξεις την πλάτη, να αποσυνδέσεις μπαταρία, μητρικές κτλ, ώστε μετά να το βάλεις μέσα σε ένα ταπερ με ρύζι.
Αν πιστεύεις ότι δεν μπορείς, το πας σε ένα κατάστημα επισκευής κινητών να το δούνε. -
Υπαρχει περιπτωση να σωθει τωρα με ρυζια και τετοια η εχει καει το κυκλωμα και θελει αλλαγη οθονης? εχεις κανα καταστημα service υποψην για αθηνα? πως μπορω να το κλεισω αφου η οθονη δεν αποκρινεται, οταν παταω συνεχομενα το κουμπι power κανει μονο reboot.
-
Δεν μπορώ αν σου πω τι μπορεί να έχει συμβεί, όλα είναι πιθανά
Αθήνα δεν γνωρίζω κάποιο κατάστημα, υπάρχουν πολλά που κάνουν επισκευές στο ίντερνετ. -
Ανοιξε το πίσω καπάκι και βάλτο μεσα σε ρυζι με κλειστό καπάκι, τουλάχιστον μεχρι αυριο. Αν το νερό ήταν καθαρό, αν ήταν καφές ή κάτι άλλο μόνο σε service
-
Κατσε μου λες να ανοιξω το καπακι αλλα να το βαλω στο ρυζι με κλειστο καπακι? τα μπερδεψα, επισης ξερει καποιος πως μπορω να το κανω power off με τα πλαινα κουμπια?
-
Ο/H Giorgos Theo έγραψε:
Κατσε μου λες να ανοιξω το καπακι αλλα να το βαλω στο ρυζι με κλειστο καπακι? τα μπερδεψα, επισης ξερει καποιος πως μπορω να το κανω power off με τα πλαινα κουμπια?
-
Οκ, ευχαριστω πολυ. Ελπιζω να σωθει.
=============== Ιουλ 21st 2017, 10:27am ===============
Καλημερα σας, το εδωσα easy service και μου εκαναν χημικο καθαρισμο. Η οθονη δεν σωθηκε και θελει αλλαγη. μου εβγαλαν εναν λογαριασμο 95 ευρω
-30 ευρω χημικος καθαρισμος
-65 ευρω οθονη και εργασια.
Πιστευετε αξιζει να το φτιαξω? Αν δεν το φτιαξω θα το παραλαβω πληρωνοντας τα 30 ευρω του καθαρισμου και θα πρεπει να βρω αλλου οθονη και καποιον να το επισκευασει.
=============== Ιουλ 21st 2017, 10:28am ===============
Καλημερα σας, το εδωσα easy service και μου εκαναν χημικο καθαρισμο. Η
οθονη δεν σωθηκε και θελει αλλαγη. μου εβγαλαν εναν λογαριασμο 95 ευρω
-30 ευρω χημικος καθαρισμος
-65 ευρω οθονη και εργασια.
Πιστευετε αξιζει να το φτιαξω? Αν δεν το φτιαξω θα το παραλαβω
πληρωνοντας τα 30 ευρω του καθαρισμου και θα πρεπει να βρω αλλου οθονη
και καποιον να το επισκευασει. -
Αν είναι πράγματι μόνο η οθόνη πιστεύω ότι αξίζει...ειδικά εάν είναι το 3/32
-
Το 3/32 ειναι και θα μου δωσουν και εγγυηση για την οθονη. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση, παντα ειναι χρησιμη μια δευτερη γνωμη, ειδικα απο καποιον που ειναι γνωστης.
-
Κοίτα, δεν είναι θέμα γνώσεων, είναι τι θέλει να κάνει ο καθένας.
Αν το πουλήσεις για ανταλλακτικά θα πιάσεις κάνα 50άρι, μείον τα 30 του καθαρισμού σου μένουν 20.
Αν το φτιάξεις σου πάει 95 αλλά έχεις λειτουργικό κινητό και λιγότερη οικονομική χασούρα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0