Redmi pro - κολλάει στο Mi
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Καλημέρα,
δυστυχώς εξακολουθώ να έχω το ίδιο μήνυμα λάθους όταν προσπαθώ να περάσω την fastboot rom...
Μία απορία (sorry, μπορεί να είναι και noobΕάν περιμένω τις απαραίτητες ώρες και ξεκλειδώσω τον bootloader με το MiFlashUnlock δεν θα μπορέσω μετά να περάσω official rom με το XiaoMiFlash tool; Πρέπει οποωσδήποτε πρώτα να περάσω fastboot rom;
-
Δοκιμασες κ με αλλο sp flash tool?
Αν καταφερεις να ξεκλειδωσεις ναι θα μπορεις να το κανεις.
Το θεμα ειναι οτι απ οτι βλεπω στο screenshot δεν εχεις ενεργοποοιησει το oem unlock- unlock status που ειναι σε dev options. -
Δεν έχω δοκιμάσει άλλο sp flash tool, υπάρχει κάποιο που θα μου πρότεινες;
Τα dev options σίγουρα δεν είναι ενεργοποιημένα από εμένα. Είναι απαραίτητη η ενεργοποίησή τους και για το ξεκλείδωμα του bootloader; -
-
-
Αυτό δεν το έχει ξανά δει
ποια ρομ έχεις κατεβάσει και από που ? -
-
Πολύ περίεργο, όλα δείχνουν σωστά αλλά δεν...
Δες λίγο και αυτά:
Ο/H https://forum.hovatek.com/thread-439.html έγραψε:
Meaning: The device attempted to power on before SP flash tool could flash files to it
Solution:
- Ensure the battery is well charged
- Take out and reinsert the battery
- Try using a different USB cord, port and PC
- Right-click flash_tool.exe > Select Properties > Select Compatibility > Set to Windows XP Service Pack 3 > Click Apply > Click OK > Run SP flash tool as Administrator
- Try a different USB cord
- Try a different port on the PC or another PC
- Ensure the battery is well changed and inside the switched off phone before connecting to PC for flashing
- Do not hold any button when connecting to PC
- Ensure the battery is well charged
-
-
@NasDriver δοκίμασα σχεδόν τα πάντα (εκτός του να χρησιμοποιήσω άλλο καλώδιο διότι δεν έχω) και το μόνο που άλλαξε είναι οτι η διαδικασία παίρνει παραπάνω ώρα μέχρι να φτάσει στο μήνυμα λάθους (δλδ μέχρι να φύγει η κόκκινη μπάρα περνάνε σχεδόν 2 λεπτά). Σε ευχαριστώ πάντως.
@spideman3 αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, έχεις δίκιο. Αν δεν καταφέρω τίποτα τις επόμενες 2-3 ημέρες θα το στείλω για αντικατάσταση. -
Αν έχεις την δυνατότητα δοκίμασε από άλλον υπολογιστή. Και για το καλώδιο USB σίγουρα θα υπάρχει κάποιο άλλο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0