Ειμαι ετοιμος να αγορασω το πρωτο μου xiaomi αλλα εχω μπερδευτει...ειμαι αναμεσα στο redmi note 4 και στο redmi note 4X...ποιες οι διαφορες τους γιατι τα στατιστικα που διαβαζω ειναι σε ολα ιδια...ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ
Παρακαλω βοηθηστε με στην επιλογη..
- Ολοκληρώθηκε
-
-
-
Επειδη δεν ειμαι γνωστης ποιο τελικα πρεπει να παρω μιας και εχουν την ιδια τιμη???
-
Είναι μια υποκειμενική ερώτηση και εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Αν έχεις καταλήξει σε ram και χωριτητικότητα έχεις να διαλέξεις μεταξύ mediatek και snapdragon επεξεργαστή. Προσωπικά προτιμώ τον δεύτερο. Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για τα μοντέλα με τον κωδική ονομασία mido. Μεταξύ των 2 αυτών μοντέλων, το global version διαθέτει την 800 μπάντα, που ίσως τη χρειάζεσαι αν σε ενδιαφέρει το 4G από wind ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές.
-
Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου..Θα επιλεξω αυτο που ειπες γιατι με ενδιαφερει το Wind 4G
-
Να φροντίσεις τότε να τονίσεις ότι ενδιαφέρεσαι για την global version με κωδικό 2016102 ώστε να είσαι σίγουρος.
Νάσαι καλά -
Λοιπόν πλέον κάτοχος κι εγώ του xiaomi redmi note 4 . . Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιησω της προεγκατεστημενες εφαρμογές τύπου βιβλία Google play? ? ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0