Αν είναι όντως σωστός ο λογαριασμός σου μπες στο i.mi.com Και σβήσε από το find device την συσκευή.Μετα factory reset και μπουταρε να δεις.
Αυτή η συσκευή είναι κλειδωμένη.Τhis device is assosiated with an excisting MI account........
- Απαντήθηκε
-
-
το θέμα ειναι ότι έχει κλειδώσει εντελώς το τηλέφωνο.... και έχω μείνει μπουκάλα.... στα 2 τελευταια φλασαρισματα που έχω κάνει έχει συμβεί οτιδήποτε μπορεί και δεν μπορεί....
-
@Bodai & @geoanto555 Πριν λίγο μέλη του forum μας οτι οι server αποκαταστάθηκαν ας ξανα δοκιμάσει ο φίλος
-
-
-
Μέλη του forum αναφέρανε οτι είχανε το ίδιο πρόβλημα με τους server και απαντήσανε ότι μετα λύθηκε το πρόβλημα τους με την επικοινωνία των server, ερώτηση @diamantopoulosh στο tsat μιλάω με τον @xristos_si και έχει και αυτός το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, υπομονή παιδιά δεν μπορεί να γίνει κάτι επιπλέον δοκιμάστε αργά την νύχτα η το πρωί, ξέρω είναι δύσκολο αυτό που λέω αλλά δεν οφείλεται σε εσάς αλλά στους server της xiaomi
=============== Ιαν 4th 2018, 10:31pm ===============
Εδώ η απάντηση από μέλος του forum xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=546673#post546673
=============== Ιαν 4th 2018, 10:57pm ===============
Και άλλο μέλος που έλυσε το πρόβλημα παιδιά προσπαθήστε μην απογοητεύεται γίνετε αργά αλλά σταθερά η αποκατάσταση των server της xiaomi xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=546739#post546739 -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν είναι όντως σωστός ο λογαριασμός σου μπες στο i.mi.com Και σβήσε από το find device την συσκευή.Μετα factory reset και μπουταρε να δεις.
-
-
Από τα πρώτα που έκανα ήταν να σβήσω το find device την συσκευή.Μετά έκανα κα factory Reset. Αλλά τα ίδια..
-
-
Καλημέρα, εμένα εξακολουθεί να μην θέλει να ξεκλειδώσει....
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0