Διαφήμιση

Βοήθεια!! Ποιο xiaomi να επιλέξω??

• Εγώ πήρα το note 4 με 32 giga. Με 5.5 ίντσες, τελικά, είναι πολύ εύχρηστο. Παζάρευα με το 4χ και η διαφορά ήταν μόνο 5€. Καθόλου δεν το μετάνιωσα. Πολύ καλό. Το προτείνω. Antutu μου έβγαλε 500 μόλις μονάδες χαμηλότερα από kimovil. Εξαιρετικό κατά την γνώμη μου.
    • Ο/H Talliron έγραψε:

Εγώ πήρα το note 4 με 32 giga. Με 5.5 ίντσες, τελικά, είναι πολύ εύχρηστο. Παζάρευα με το 4χ και η διαφορά ήταν μόνο 5€. Καθόλου δεν το μετάνιωσα. Πολύ καλό. Το προτείνω. Antutu μου έβγαλε 500 μόλις μονάδες χαμηλότερα από kimovil. Εξαιρετικό κατά την γνώμη μου.
      Το πηρες απο το ιντερνετ απο ελληνικο μαγαζι? Μετα εβαλες αλλη ρομ? Αν ναι ποια? Απο που την κατεβασες?
    • Φίλε μου καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση. Δεν είμαι ακόμα πολύ εξοικειωμένος με το φόρουμ. Το πήρα από ελληνικό μαγαζί μέσω σκρουτζ. Έχει την global version. Είμαι πολύ ικανοποιημένος.

=============== Ιουλ 26th 2017, 5:32pm ===============
      Να προσθέσω κάτι ακόμα. Το αγόρασα 162€. Έψαχνα μεταξύ best price και skroutz. Εδώ αξίζει να σου πω το εξής που παρατήρησα. Σχεδόν από εβδομάδα σε εβδομάδα οι τιμές αλλάζουν. Βρήκα για παράδειγμα την μία μέρα τιμή 157€ και την επόμενη.. μεθεπόμενη 172€ το ίδιο κινητό στο ίδιο μαγαζί. Το μαγαζί που το αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα το πουλούσε στα 160€ και σήμερα 164€. Παράλληλα σήμερα βρήκα άλλο μαγαζί με τιμή στα 159€. Εκείνο που θέλω να σου πω είναι να δείξεις μια μικρή υπομονή. Να παρακολουθείς τις τιμές, να έχεις καταλήξει το μπάτζετ σου και να κάνεις την αγορά σου.
      Καλή αγορά, αν άργησα λυπάμαι, αν το πήρες νομίζω θα νοιώσεις δικαιωμένος για μια πραγματικά καλή αγορά.
    • Διαφήμιση