Καλησπέρα ομάδα! Καλές διακοπές καλό καλοκαίρι! Ένα θεματακι με το xiaomi redmi note 4x 4gb ram 64gb mediatek που έχω.... Φορτίζω στο 100%την μπαταρία και μέσα σε 5-10 λεπτά το κινητό πέφτει κάτω του 90% για πλάκα χωρίς να κάνεις κάποια εργασία με το κινητό. Έτσι στην αναμονή. Μετά σταθεροποιηται. Πάει κανονικά. Λανθασμένη ένδειξη για κάποιο λόγο?? Σαν να μην διαβάζει σωστά τη μπαταρία? Δε ξέρω. Καμία ιδέα?
Λανθασμένη ένδειξη μπαταρίας????
-
-
-
-
Ίσως θα πρέπει να γίνει διαγραφή των Battery Stats.
Η παρακάτω εφαρμογή θα σε βοηθήσει αρκετά να δεις την κατάσταση της μπαταρίας σου.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibites.accubattery -
Θα πρότεινα να βάλεις το GSAM battery Monitor και να ελέγξεις αν υπάρχει εφαρμογή που τραβάει μπαταρία.
-
3 μηνών το κινητό... Πολύ περίεργο.
-
Ο/H arismel έγραψε:
3 μηνών το κινητό... Πολύ περίεργο.
Απλά λάθος στατιστικά έχει κρατήσει. -
Τίποτα παιδιά. Δοκίμασα και με προγράμματα και δε μου δείχνει κάτι. Που Ν ρουφάει. Όλα φυσιολογικά....
=============== Ιουλ 19th 2017, 6:42pm ===============
Βλέπετε κάτι περίεργο στην αδράνεια κινητού??η -
Όχι απαραίτητα, βασικά έχουν ξαναπεί ότι τα εσωτερικά χαρακτηριστικά δεν είναι αντιπροσωπευτικά, μόνο το διάγραμμα χρήσης είναι χρήσιμο, τίποτε άλλο.
-
Έκανα ένα καλιμπραρισμα μπαταρίας μέσω battery calibration. Πρόγραμμα playstore. Σα να πηγαίνει καλύτερα το θέμα. Θα το ξεφορτισω τελείως και θα το ξανακάνω. Και ειδωμεν.
=============== Ιουλ 22nd 2017, 9:25am ===============
Παιδιά ένα παλικάρι από το forum miui international μου απάντησε ότι το πρόβλημα οφείλεται σε ότι η Sim δεν είναι 4g και ότι είναι παλιά γενικά. Εγώ πιάνω 4g κανονικά. Τι εννοεί ο ποιητής? -
Ο ποιητής εννοεί ότι το nikel, στις πρώτες ROM είχε ένα σοβαρό πρόβλημα με τις 3G κάρτες και δεν έμπαινε καθόλου σε κατάσταση deep sleep. Οι 4G δεν είχαν αυτό το πρόβλημα. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν το διόρθωσαν ποτέ αυτό.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0